Rețeta zilei. Înghețată pe băț cu mango, fructul pasiunii și cocos

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 13:19
Rețeta zilei. Înghețată pe băț cu mango, fructul pasiunii și cocos
Înghețata nu se consumă doar vara. Încearcă rețeta zile și nu vei regreta. Sursa foto: Pinterest.com

Înghețata este un desert care se poate consuma nu doar în sezonul cald. Rețeta pe care v-o recomand azi este înghețata pe băț cu fructe delicioase. Pe lângă faptul că are o culoare de îți ia ochii, înghețata cu mango și fructul pasiunii este delicioasă și aromată.

Rețeta zilei. Înghețată aromată și savuroasă

Nu cred că sunt persoane cărora să nu le placă acest desert rece și răcoritor, înghețata. Desertul în cauză este ideal vara, dar se poate consuma și în orice alt anotimp. Înghețata se poate prepara foarte ușor în bucătăria proprie cu doar câteva ingrediente simple.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ingrediente necesare înghețată cu mango, fructul pasiunii și cocos: 

  • 500 de grame de mango tăiat bucățele mici
  • 4 bucăți fructul pasiunii
  • 150 de grame cremă de cocos
  • 2 sticluțe de esență de vanilie
  • zeama de un lime
  • 100 de grame nuci de macadamia
  • bețișoare pentru înghețată

Cum se prepară înghețata cu mango, fructul pasiunii și cremă de cocos

  1. Într-un blender se pun bucățile de mango, fructul pasiunii, crema de cocos și zeama de la lime. Se poate adăuga și coaja de la lime, în funcție de preferințe
  2. Se blenduiesc toate ingredientele de la punctul 1. până când devin omogene
  3. Se adaugă și esența de vanilie și nucile de macadamia pentru a fi mărunțite
  4. Compoziția se toarnă în forme speciale pentru înghețată și se adaugă și bețișoarele
  5. Se congelează pentru minim 3 ore și apoi se pot savura. Poftă bună!

Persoanele vegane care nu consumă foarte mult zahăr pot opta pentru o înghețată de mango care se poate prepara foarte simplu. Ai nevoie doar de două banane coapte bine, două fructe de mango tăiate cuburi mici, stevia rebaudiana (opțional) și o lingură de unt de migdale. Toate ingredientele se mixează până când se obține o cremă fină. Compoziția obținută se toarnă în forma specială pentru înghețată și se lasă la rece.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×