FANATIK îți aduce Rețeta Zilei de 8 septembrie. Vom găti împreună tagliatelle cu piept de pui. Este o rețetă care vă va aduce savoarea Italiei în propria bucătărie. Este o rețetă ușoară, savuroasă, care trebuie ținută minte, deoarece e veți găti mult timp de-acum încolo.
Ingredientele necsare pentru Rețeta Zilei de 8 septembrie: tagliatelle cu piept de pui
Ingredientele au fost alese pentru două porții. Dacă îți dorești o cantitate mai mare, poți să dublezi ingredientele în funție de câși prieteni aștepți la masă. Nu te stresa dacă rămâne o porție în plus, deoarece pastele respective pot fi servite și a doua zi.
Ingrediente
Bifează lista de cumpărături pe masură ce pui produsele în coș
400 g piept de pui LaProvincia
300 g paste tagliatelle
4 căței usturoi
400 ml smântână
1/2 lămâie
1 legătură de pătrunjel
parmezan ras
ulei măsline
piper
sare
Cum se prepară tagliatelle cu piept de pui
Această rețetă este extrem de rapidă pentru zilele pline, în care nu ai timp să prepari mai nimic, iar prietenii tăi sunt deja în drum spre tine. Tagliatelle cu piept de pui este rețeta care te va ajuta să prepari o masă sățioasă, rapidă și care te va urca repede în topul gospodinelor din cartier!
În prmul rând trebuie să pregătim ingredientele. Taie 400 g de piept de pui în cuburi, după care strivește 4 căței de usturoi. Toacă 1 legătură de pătrunjel și imediat după aceea pune 300 g de tagliatelle la fiert.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- 301 rotiri gratuite la 20 Dazzling Hot, fără depunere pe Superbet
Preparăm apoi sosul de smântână cu piept de pui. Pune într-o tigaie 1 lingură de ulei de măsline la încins, după care adaugă usturoiul pisat și pieptul de pui tăiat. Toarnă zeama de la 1 jumătate de lămâie. Gătește puiul la foc mediu timp de 20 de minute sau până când capătă o culoare aurie. După aceasta, adaugă 400 ml smântână și amestecă până când sosul devine cremos. Condimentează cu sare și piper.
Cum se servesc pastele tagliatelle cu piept de pui. Așază tagliatellele într-o farfurie puțin adâncă. Pune sosul de smântână deasupra, după care ornează cu parmezan ras și pătrunjel. Vă urăm poftă bună!