Rețeta Zilei de 24 iulie. Cum să prepari acasă o înghețată savuroasă cu KitKat!

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/07/2019, 18:20
Rețeta Zilei de 24 iulie. Cum să prepari acasă o înghețată savuroasă cu KitKat! GALERIE FOTO
Reta Zilei 2 iulie

FANATIK îți aduce Rețeta Zilei de 2 iulie! Ce poate fi mai potrivit pentru zilele toride de afară decât o înghețată. Meteorologii anunță temperaturi de 37 de grade Celsius, iar noi te învățăm cum să combați canicula cu o rețetă superbă și foarte ușor de făcut de înghețată de casă cu KitKat!

Vă prezentăm Rețeta Zilei de 2 iulie

Musafirii tăi vor rămâne plăcut impresionați atunci când îi vei servi cu un astfel de desert foarte savuros și extrem de sănătos. Cu siguranță, aceștia vor mai dori o porție și vei deveni vedeta cartierului!

Lista de ingrediente

  • 1 cutie sau 397g de lapte condensat
  • 1 cutie de frisca lichida de 600ml
  • 200g ciocolata neagra, topita
  • 4 batoane KitKat Chunky

Cum prepari cea mai gustoasă înghețată de casă!

În primul rând, se mixează laptele condensat cu smântana lichidă pentru o perioadă de cinci minute, până când amestecul respectiv se îngroașă. Între timp, poți să topești ciocolata, iar în momentul în care s-a răcit o amesteci încet cu crema din lapte condensat și smântână, potrivit traiestecugust.ro.

Reteta Zilei 2 iuie
Reteta Zilei 2 iuie Sursa foto: traiestecugust.ro

Înghețata trebuie pusă la congelator pentru câteva ore bune

Chiar dacă copiii vor roi în jurul tău, trebuie să te ții tare și să nu îi lași să înceapă deja să consume din preparat, deoarece încă nu este gata. Pentru mai multă savoare, poți opta pentru aromă mai multe batoane de ciocolată KitKat Chunky. Cu un cuțit foarte bine ascuțit, ia câteva batoane de KiKat și taie-le puțin mai măricele, pentru a le putea savura mai bine la momentul respectiv. După ce le-ai tăiat, le poți amesteca cu crema obținută mai devreme.

Toarnă încet totul într-un dispozitiv de opt porții au dacă nu ai ceva special, atunci poți alege alte vase. Lasă amestecul să se liniștească în congelator peste noapte sau pentru câteva ore, până se întăresșe. Scoate înghețata din frigider cu cinci minute înainte de servire ca să fie mai ușor de porționat. Așadar, Rețeta Zilei este gata de savurat!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×