FANATIK își aduce Rețeta Zilei de 2 octombrie. Vom găti astăzi împreună o mâncărică de toamnă fantastic de gustoasă. Farfuria noastră se va umple de culorile toamnei, iar copiii vor fi foarte mulțumiți.
Ingredientele pentru Rețeta Zilei de 2 octombrie: mâncărică de toamnă cu mușchiuleț de porc
Acest preparat va fi plin de minerale și de vitaminele esențiale pentru pregătirea organismului pentru sezonul rece ce stă să vină, mai ales că se anunță a fi o iarnă foarte rece, plină de zăpadă.
- 600 g muşchiuleţ de porc
- 3 ardei capia
- 1 ardei verde
- 2 dovlecei
- 2 cepe roşii
- 1 ardei iute
- 2 gogoşari
- piper boabe
- sare
- boia dulce
- boia iute
- 3-4 linguri ulei
- 1-2 foi dafin
- 4 roşii
- 1-2 crengute cimbru
Mod de preparare a tocăniței de toamnă cu mușchiuleț de porc
În primă fază, se taie muşchiuleţul de porc cubuleţe care se călesc într-o cratiţă cu ulei până capătă culoarea albă şi se condimentează cu sare, piper, boia iute şi dulce.
Între timp se curăţă ceapa, care se spală şi se taie solzişori. Ceapa se căleşte împreună cu muşchiuleţul de porc. Se adaugă ardeiul iute tocat mărunt şi puţină apă şi se lasă să fiarbă la foc mic.
Separat, se curăţă ardeii, dovleacul şi gogoşarii şi se taie rondele. Legumele se adaugă peste carne şi se lasă să mai clocotească câteva minute. Se pun foile de dafin şi crenguţele de cimbru şi se acoperă cu un capac.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- Antonia îți aduce 777 rotiri gratuite la Betano! Garantat, fără depunere
Roşiile se taie rondele şi se aşează în cratiţă. Tocana se bagă în cuptor şi se lasă 30-40 de minute până capătă o crustă aurie. Se serveşte ornată cu verdeaţă şi cu pâine ţărănească.
Timpi de preparare a tocăniței de toamnă cu mușchiuleț de porc: Se prepară în 30 de minute, se gătește în 30 de minute și este gata în 60 de minute.