Sfatul Zilei de 2 octombrie. Gemenii se aventurează pe tărâmuri necunoscute

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/10/2019, 11:50
Sfatul Zilei de 2 octombrie. Gemenii se aventurează pe tărâmuri necunoscute GALERIE FOTO
Sfatul Zilei 2 octombrie. Sursa foto: publika.md

FANATIK vă aduce Sfatul Zilei de 2 octombrie. Cu toții suntem influențați de univers, iar astrele ne trimit semnale puternice, pe care ar trebui să le urmăm. Gemenii însă se aventurează pe tărâmuri necunoscute.

Așa arată sfatul zilei de miercuri, 2 octombrie, pentru fiecare dintre zodii

Berbec

Nativul Berbec are o zi plină, iar problemele nu se lasă deloc așteptate. Singura persoană care te poate ajuta, de data aceasta, ești chiar tu, așa că mobilizează-te cât mai bine. Numărul norocos al zilei este 2.

Taur

Taurul are o perioadă bună, în care face ușor bani. trebuie să fii mai chibzuit, deoarece nu se știe cât va șine această perioadă. Numărul norocos al zilei este 5.

Sfatul Zilei 2 octombrie
Sfatul Zilei 2 octombrie. Sursa foto: capital.ro

Gemeni

Gemenii se aventurează pe tărâmuri necunoscute lor. Fii cu băgare de seamă, deoarece ai putea pierde bani dacă te aventurezi în afaceri noi. Numărul norocos al zilei este 8.

Rac

Nativul Rac are încredere în prieteni, dar această încredere nu le este împărtășită. Nu îți pierde timpul cu oameni care nu merită! Numărul norocos al zilei este 6.

Leu

Nativul Leu vrea să se implice într-un proiect amplu, care necesită investiții serioase. Cel mai bine ar fi să te sfătuiești cu partenerul de viață pentru a nu apărea reproșuri. Numărul norocos al zilei este 3.

Fecioară

Nativul Fecioară este un pachet de nervi astăzi. Trebuie să rămâi calm și să nu-și verși nervii și frustrarea asupra familiei și prietenilor nevinovați. Numărul norocos al zilei este 7.

Balanță

Nativul Balanță este destul de agitat astăzi, însă o solușie ar fi o plimbare alături de partenerul de viață. Chiar și o ieșire în parc vă va liniști. Numărul norocos al zilei este 9.

Scorpion

Scorpionul are nevoie de ajutor, iar acesta va veni din partea unui prieten pe care nu l-a mai văzut de ceva vreme. Trebuie doar să apelezi la serviciile lui! Numărul norocos al zilei este 8.

Săgetător

Nativul Săgetător primește un cadou de la o persoană la care nu prea se aștepta. Ar trebui să te împrietenști cu această persoană. Numărul norocos al zilei este 3.

Capricorn

Capricornul crede că a citit deja o persoană cu care vine în contact, însă impresia s-ar putea să fie eronată. Trebuie să îi acorzi încredere, cel puțin până vei cunoaște acea persoană mai bine. Numărul norocos al zilei este 1.

Vărsător

Nativul Vărsător ar putea avea probleme la locul de muncă, dacă nu ascultăcu atenție. Așadar, fii mai prezent și încarcă să-și îndeplinești sarcinile de serviciu cât mai bine. Numărul norocos al zilei este 6.

Pești

Nativul născut sub semnul zodiacal al Peștilor și surprinde plăcut astăzi partenerul de viață. Poți să gătești mâncarea sa preferată sau chiar să-l scoți la un restaurant. Numărul norocos al zilei este 2.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×