Sfatul Zilei de marți, 1 octombrie. Capricornii se simt vulnerabili

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/09/2019, 12:01
Sfatul Zilei de marți, 1 octombrie. Capricornii se simt vulnerabili
Sfatul zilei aduce momente dificile pentru Capricorni. Sursa foto: b1.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 1 octombrie 2019, pentru fiecare zodie în parte. În debutul acestei luni, majoritatea nativilor vor avea parte de schimbări importante, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Nici relația cu partenerul de viață nu trebuie, însă, neglijată, pentru că pot apărea unele probleme.

Așa arată sfatul zilei din data de 1 octombrie

Berbec

Ai chef să lenevești și nu te mai pasionează absolut nimic. Simți că oricât de mult te-ai strofoca, cei din jur nu te apreciază așa cum meriți. Numărul norocos: 5.

Taur

E timpul să recunoști un adevăr pe care l-ai ținut ascuns multă vreme. Renunță la temeri și spune lucrurilor pe nume, pentru că numai așa te vei simți cu adevărat eliberat. Numărul norocos: 8.

Probleme pentru nativii din Capricorn. Sursa foto: zodiacool.ro
Probleme pentru nativii din Capricorn. Sursa foto: zodiacool.ro

Gemeni

Ai tendința să arunci cu banii pe lucruri inutile, mai ales că ești prost sfătuit. Evită ieșirile cu prietenii extrem de largi la buzunar, dacă nu vrei să suspini după aceea că ai rămas fără bani.

Rac

Adună-ți toate forțele și, dacă e nevoie, dă-ți două palme pentru a te trezi la realitate. Nu mai juca teatru pentru că se vede de la o poștă. Numărul norocos: 4.

Leu

Depui toate eforturile pentru a-ți duce la îndeplinire un vis mai vechi, însă ai mare grijă. Riști să te lași purtat de val și să iei decizii pripite. Încearcă să tratezi situația cu calm. Numărul norocos: 8.

Fecioară

Dacă îți iei inima în dinți și spui ce te doare la momentul potrivit, relațiile de prietenie devin mult mai solide. Numărul norocos: 3.

Balanță

Caută bine prin cameră acel document important, pentru că nu poate fi decât la tine acasă. Data viitoare, organizează-ți mai bine lucrurile. Numărul norocos: 11.

Scorpion

Îți place mult să te aventurezi în situații asupra cărora nu deții controlul, iar asta îți poate dăuna mai mult decât crezi. Știi cum se spune, nu sări de la etaj până nu ești sigur că ai parașuta la tine. Numărul norocos: 13.

Săgetător

Oferă-i mai multă atenție partenerului tău, pentru că simte nevoia să fie mângâiat și ascultat. Fă-ți timp și pentru persoana iubită. Numărul norocos: 15.

Capricorn

Azi te simți puțin mai vulnerabil și nu mai găsești nicio portiță de scăpare din confuzia emoțională în care te-ai adâncit. Bea un ceai relaxant, o să-ți facă bine. Numărul norocos: 14.

Vărsător

Lupți cu morile de vânt, sau cel puțin asta simți de la o vreme încoace. Dacă e nevoie de o nouă discuție lămuritoare cu partenerul de viață, atunci pregătește-te pentru a nu știu câta ceartă de cuplu. Numărul norocos: 9.

Pești

Nu mai amâna de azi pe mâine lucrurile pe care trebuie să le faci în mod frecvent. Casa ta zboară în aer și tu amâni din nou spălatul geamurilor, al covoarelor sau banalul măturat în sufragerie. Numărul norocos: 18.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×