Reţetă de weekend: prăjitură delicioasă simplu de gătit. O laşi doar 10 minute la cuptor, apoi nu te vei mai sătura de ea

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/02/2020, 16:30
Reţetă de weekend: prăjitură delicioasă simplu de gătit. O laşi doar 10 minute la cuptor, apoi nu te vei mai sătura de ea
Află și tu cum poți prepara acasa reteta de weekend, prajitura Twins. Sursa foto: antena1.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce o rețetă delicioasă de weekend. Astăzi vom găti împreună prăjitura ”Twins”, care este una delicioasă și extrem de simplu de făcut.

Așa arată rețeta de weekend

Chiar dacă vă aflați pentru prima dată în bucătărie, această rețetă vă va ieși perfect, iar oaspeții pe care îi veți trata cu această delicatesă vor rămâne cu gura căscată.

INGREDIENTE:
300 g ciocolata cu lapte
300 g caramele
200 g biscuiti
1 cana de lapte
75 g unt

Mod de preparare a rețetei de weekend

În primul rând, biscuiții se sfărâmă și se amestecă împreună cu untul, apoi se presează bine într-o tavă tapetată cu puțin unt.

Caramelele se pun într-un vas împreună cu laptele și se topesc la bain marie, amestecând mereu, ca să se omogenizeze. Când sunt gata, se toarnă peste aluatul de biscuiți.

Ciocolata se topește la bain marie sau în cuptorul cu microunde, apoi se toarnă peste prăjitură și se bagă la frigider câteva minute, ca să se răcească. Poftă bună!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×