Rețeta de tort cu pișcoturi făcută de Andreea Bălan cu ajutorul fiicei sale Ella. Video

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 13:18
Rețeta de tort cu pișcoturi făcută de Andreea Bălan cu ajutorul fiicei sale Ella. Video
Rețeta de tort cu pișcoturi făcută de Andreea Bălan cu ajutorul fiicei sale Ella. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan s-a apucat serios de gătit de când își petrece timpul acasă alături de fiicele sale. Frumoasa cântăreață a realizat un vlog nou alături de Ella, fata cea mare, și a pregătit pentru prima dată un tort de pișcoturi, rețeta fiind a mamei sale.

Rețetă de tort cu pișcoturi, realizată pentru prima oară de Andreea Bălan

Frumoasa blondină a postat pe contul de Youtube un vlog nou alături de fiica sa Ella, în bucătărie. Andreea Bălan a mărturisit că perioada aceasta s-a apucat de gătit, de data aceasta realizând un tort de pișcoturi alături de fiica sa cea mare.

Celebra cântăreață s-a distrat pe cinste cu fiica sa, mulțumindu-i la final mamei sale că a învățat-o să facă un nou tort. Acestea sunt ingredientele de care ai nevoie dacă vrei să încerci rețeta Andreei Bălan: pișcoturi, ciocolată, cremă mascarpone, suc de portocale, frișcă, fructe de pădure, zahăr.

„Bine ați venit în bucătăria lui chef Elluța. Dragilor, astăzi facem tort de pișcoturi pentru că după cum bine știți eu am mai făcut un tort cu blat rotund”, a spus artista la începutul vlogului postat pe Youtube. Pașii rețetei pot fi urmăriți în videoclipul de mai jos.

Frumoasa blondină s-a apucat serios de gătit

„Această rețetă nu este a mea, este a mamei, nu am făcut-o niciodată, deci este prima oară așa că mama este aici și o să-mi șoptească ce trebuie să fac ca să iasă un tort prezentabil și frumos”, a mai spus cântăreața.

Andreea Bălan a mărturisit că nu a avut timp să stea prea des în bucătărie fiind pe drumuri încă de la o vârstă foarte fragedă. Blondina a început să cânte de la vârsta de 12 ani, însă perioada aceasta a stat destul de mult timp în bucătărie și chiar a început să-i placă.

„În această perioadă de carantină am profitat la maxim de statul în casă și am învățat multe lucruri în bucătărie. M-am apucat serios de gătit și a început să-mi placă. 

La 18-20 ani nu am învățat și apoi dacă pierzi un tren cu greu te mai urci în el, dar iată că viața te pune în ipostaze în care stai acasă fără să ai activități”, a mai spus jumătatea trupei Andre.

Cântăreața, pregătită pentru filmarea unui nou videoclip

Andreea Bălan a mărturisit că abia așteaptă să se încheie starea de urgență pentru că are planuri mari pentru cariera sa muzicală. Celebra artistă a precizat că pe data de 16 mai are planificată filmarea unui nou videoclip.

„Am crezut în basm” este melodia care la finalul lunii mai, cel mai probabil, va apărea pe micile ecrane cu un videoclip de excepție, așa cum artista ne-a obișnuit și până acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×