Andreea Bălan scoate toate armele pentru divorțul de George Burcea. Cântăreața vrea custodia exclusivă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/05/2020, 10:51
Andreea Bălan scoate toate armele pentru divorțul de George Burcea. Cântăreața vrea custodia exclusivă

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este iminent, frumoasa blondină anunțând că acesta va avea loc la Tribunal. Cântăreața a discutat deja cu un avocat și a pus la cale planul pe care-l va urma în instanță, dorind să atace pe toate fronturile și să obțină custodia exclusivă a celor două fete: Ella și Clara.

Andreea Bălan va lupta în instanță pentru a obține totul, iar George Burcea să nu rămână cu nimic

Războiul dintre cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea este departe de a se încheia și se va purta cât de curând în instanță, acolo unde artista a depus deja actele de divorț. Blondina a consultat un avocat căruia i-a spus doleanțele și anume vrea să obțină custodia exclusivă a celor două fete pe care le are alături de actor.

Și asta nu este tot, renumita cântăreață vrea să-și lase fostul soț fără absolut nimic. Potrivit unor surse cancan.ro jumătatea trupei Andre ia în calcul ca toată agoniseala pe care a strâns-o de-a lungul anilor să nu se împartă cu fostul partener de viață.

„Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic”, au dezvăluit sursele menționate mai devreme.

Ce-și dorește cântăreața să obțină în urma divorțului de actor

De asemenea, frumoasa cântăreață își dorește ca George Burcea să aibă un program strict de vizite, legea nepermițându-i să o ia la el acasă pe micuța de numai 1 an Clara Maria. Totodată, Andreea Bălan nu va renunța nici la pensia alimentară care se cuvine celor două fetițe.

Procesul riscă să fie unul lung și cu multe drumuri la Tribunal pentru că nici actorul nu se lasă. Acesta a consultat la rândul său un avocat împreună cu care a stabilit care este calea pe care o va urma în instanță.

Motivul pentru care artista divorțează de George Burcea

„Am dorit foarte mult să-mi construiesc o familie. Am realizat că un copil mă va completa la un nivel extrem de profund, la un nivel la care nimic altceva nu a reuşit să mă completeze până în momentul acela.

De aceea, scopul meu imediat, la 32 de ani, a fost să găsesc pe cineva cu care să îmi întemeiez o familie. Lucrul acesta s-a întâmplat.

După cum bine ştiţi nu am făcut numai un copil, am făcut doi, pe Elluţa şi pe Clara. Am realizat cât de frumos este să fi mamă.
Totodată, faptul că eşti mamă te transformă în continuare şi te face să intri în contact cu tine ca şi copil şi să îţi dai seama că mai ai mult de lucru cu tine, iar copiii scot din tine şi părţile frumoase, dar şi părţile negative”, a explicat Andreea Bălan pe canalul ei de Youtube.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×