Andreea Bălan i-a deschis din nou porțile casei lui George Burcea. Actorul e de nerecunoscut – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 17:54
Andreea Bălan i-a deschis din nou porțile casei lui George Burcea. Actorul e de nerecunoscut – Foto
George Burcea își poate vizita fetițele de fiecare dată când dorește. Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan i-a deschis din nou porțile casei lui George Burcea, după ce acesta s-a mutat din locuința din Băneasa, în urma divorțului de cântăreață.

George Burcea, complet schimbat, alături de fetițele sale, Clara și Ella

Actorul a postat pe Instastory mai multe filmulețe alături de cele două fetițe pe care le are împreună cu componenta blondă a trupei Andre, iar fanii au observat schimbarea radicală de look a acestuia.

Și-a lăsat mustață, e frezat, iar barba de două zile cu care i-a obișnuit pe toți nu mai există, adoptând un stil a la Freddie Mercury.

Nu e prima oară când George ajunge din nou în casa Andreei Bălan, dat fiind că au împreună două fetițe. Cei doi foști soți au stabilit de comun acord ca de fiecare dată când acesta va dori să își poată ține în brațe fetele, să se joace cu ele, să nu existe nicio piedică.

George are voie să își vadă fetele de fiecare dată când dorește

Mai mult, Andreea este destul de tolerantă cu fostul ei partener, în ciuda faptului că relația dintre cei doi este nulă, ba chiar și-au adresat cuvinte destul de tăioase în mediul online, acuzându-se de tot felul de lucruri.

George apare pe Instagram alături de fetițele sale, Clara și Ella, extrem de fericit, micuțele reprezentând una din sursele sale de vitalitate, suflețelele care îl încarcă pozitiv de fiecare dată când se simte pierdut, descumpănit.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat înainte de declararea pandemiei de coronavirus, iar sărbătorile pascale recente cei doi au petrecut separat. Andreea a sărbătorit Învierea Domnului cu mama și fetele sale, în timp ce Burcea era în alt loc.

Inițial, presa credea că despărțirea dintre ei era un montaj pentru a mai crește publicitatea Andreei Bălan, care în ultimele luni nu s-a mai remarcat în industria muzicală cu nimic spectaculos, însă separarea lor s-a dovedit a fi pe bune.

Ba chiar a scos la iveală calvarul pe care Andreea l-a acoperit pe toată durata căsniciei sale cu George Burcea: acesta era dependent de droguri și îi crea des probleme.

george burcea
George Burcea, alături de una dintre fetițe, cu un look total diferit. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×