Cum se menține în formă Andreea Bălan în plină pandemie: „Fac exerciții în grădină”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/04/2020, 10:25
Cum se menține în formă Andreea Bălan în plină pandemie: „Fac exerciții în grădină”
Cum se menține în formă Andreea Bălan în plină pandemie: „Fac exerciții în grădină”. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan este una dintre vedetele din showbiz-ul autohton care nu are nevoie de foarte mult sport pentru a se menține în formă, dar cu toate acestea cântăreața a anunțat pe una dintre paginile sale de socializare că de când stă acasă și-a scos în curtea aparatele și face mișcare spre amuzamentul fiicei sale Ella.

Artista Andreea Bălan face sport în curte unde și-a scos aparatele

Frumoasa blondină a mărturisit în trecut că nu are timp să meargă la sală pentru a face sport, însă dansul reușește foarte mult să o mențină în formă. Având în vedere că de două luni Andreea Bălan s-a izolat din cauza pandemiei și nu mai poate dansa alături de echipa sa a trebuit să apeleze la alte metode pentru a-și menține silueta.

Zilele trecute jumătatea trupei Andre și-a scos în curte aparatele și s-a apucat să facă sport. Andreea Bălan a împărtășit acest lucru cu fanii de pe rețelele de socializare unde a postat mai multe imagini în care face mișcare chiar sub privirile fiicei sale Ella.

„Dansul mă menține în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în acestă perioadă să dansăm până la epuizare, fac exerciții în grădină spre amuzamentul Ellei care mă imită”, a scris artista pe pagina de Instagram.

Andreea Bălan este pasionată de dans. Artista a participat la numeroase competiții

„Și 1 și 2 și 3, hai că vine vara 😂”, este o altă postare de-a vedetei, tot pe pagina sa de socializare. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar foarte multe persoane i-au transmis gânduri bune și mesaje de încurajare legat de mișcare.

Cât despre pasiunea sa pentru dans, artista s-a făcut remarcată prin acest sport în urmă cu foarte mulți ani. Andreea Bălan iubește să fie pe scenă, motiv pentru care a participat la trei ediții „Dansez pentru tine”, două în România și una în Mexic.

De fiecare dată partenerul de dans al frumoasei cântărețe a fost Petrișor Ruge alături de care a ajuns pe culmile succesului. Artista este una dintre cele mai bune dansatoare din țara noastră, obținând de-a lungul timpului mai multe premii.

Cântăreața a povestit în trecut că unul dintre cele mai grele dansuri pe care le-a încercat a fost „Quebradita” pentru că acesta necesită foarte multe acrobații. Artista a învățat acest stil mexicano-american în timpul unui campionat de dans din Mexic.

„Acesta este cel mai greu dans pe care l-am făcut vreodată, un stil mexicano-american în care acrobațiile sunt cele mai importante. L-am învățat în Mexic la Campionatul Internațional de dans și apoi l-am dansat în România”, a explicat Andreea Bălan, în urmă cu ceva vreme, relatează libertatea.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×