Câți bani câștigă Andreea Bălan din youtube. „Dacă nu vă place, nu mă urmăriți!”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
27/04/2020, 20:40
Câți bani câștigă Andreea Bălan din youtube. „Dacă nu vă place, nu mă urmăriți!”
Cât câștigă Andreea Bălan din youtube Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan a dezvăluit cât câștigă din video-urile pe care le urcă pe youtube. Din păcate, în România nu este ca în SUA, trebuie să postezi non stop ca să faci bani, altfel, cum este cazul ei, banii îi ajung doar ca să-l plătească pe cel care îi montează clipurile.

Cât câștigă Andreea Bălan din youtube

În utlimul vlog urcat pe youtube, artista a răspuns mai multor întrebări venite din partea fanilor și, printre ele, s-a aflat și curiozitatea câștigului din youtube. Andreea a fost sinceră și a mărturisit că banii se fac în funcție de cât muncește, câte clipuri postează pe săptămână sau lună.

„Aici, în România, în funcție de cât de mult postezi, poți să câștigi mai mult sau mai puțin. Eu, nepostând în fiecare zi, de exemplu, ca Dorian Popa, automat, câștig mai puțin ca Dorian Popa. Dar pot să câștig mai mult decât o persoană care postează o data pe lună.

Eu fac atâția bani cât să îmi acopăr montajul, pentru că eu nu montez, nu am timp să montez. Și ador cum montează Karin! Nu vă luați după socialblade.com.”, a mărturisit Andreea Bălan

Mulți artiști fac vlogging-uri în această perioadă

Andreea Bălan nu este singura vedetă care s-a apucat de vlogging. Dorian Popa este unul dintre ei și, conform Andreei, câștigă mulți bani.

Printre altele, vedeta a vorbit deschis și despre divorțul de George, despre relația pe care ao are cu micuțele ei și a mărturisit și motivul pentru care s-a apucat de Youtube.

“M-am apucat de YouTube, pentru că simțeam că lipsește ceva din cariera mea. Adică: scoteam piese, mergeam la emisiuni, eram și sunt în juriu la Te cunosc de undeva!, dar am observant că oamenii vor mai mult de la tine! Vor să simtă că le aparții, vor să se identifice cu tine și, totodată, cred că noi, vedetele, ăstia care apărem la televizor, purtăm o responsabilitate.

Să fim exemple bune, să fim positive și să influențăm lumea în bine. M-am apucat de vlog pentru a vă oferi acces la felul meu de a fi, pentru că prin clipuri și prin prezența la TV nu aveți cum să vă dați seama cum sunt eu ca om. Puteți să vă faceți doar o părere superficială despre mine.

Așa, dându-vă acces în casa mea, în familia mea, puteți să mă cunoașteți mult mai bine și, evident, să vedeți dacă vă place sau nu. Dacă nu vă place, nu mă urmăriți. Mie îmi place să fac acest lucru. Faptul că le expun pe Ella și pe Clara. Păi Ella și Clara mai târziu sigur vor fi în media”, a completat Andreea Bălan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×