Andreea Bălan s-a trezit cu ANAF la poartă din cauza lui George Burcea. De ce e urmărit actorul

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 15:41
Andreea Bălan s-a trezit cu ANAF la poartă din cauza lui George Burcea. De ce e urmărit actorul
Andreea Bălan s-a trezit cu fiscul la ușă din cauza soțului ei, acum două luni. Sursa foto: Instagram

Se poate spune că Andreea Bălan s-a ales numai cu belele în ultima perioadă din cauza lui George Burcea, tatăl celor două fetițe pe care le crește alături de mama ei.

Andreea Bălan, cu Fiscul pe cap din cauza lui George Burcea, înainte de marea despărțire

Jurnaliștii de la wowbiz.ro au aflat că, pe lângă lucrurile din cauza cărora au apărut neînțelegeri între George și Andreea, precum viciile acestuia, vedeta a fost căutată acasă de cei de la Fisc pentru a-l lua la întrebări pe actor.

Vizita celor de la Fisc a fost făcută pe 10 februarie, la scurt timp înainte ca amândoi să anunțe că au decis să se separe, să o ia fiecare pe drumul său în viață.

Cei de la ANAF au ajuns la vila din Băneasa unde locuiește Andreea împreună cu mama ei, acolo unde se află și acum în carantină și de unde postează videoclipuri pe Youtube alături de fetițele sale.

Cei de la ANAF Ilfov au vrut să îi înmâneze actorului o decizie de „regularizare a contribuțiilor asigurărilor sociale și de sănătate”, un document care fusese emis pe 26 septembrie anul trecut.

Una din firmele lui Burcea are sediul la vila din Băneasa deținută de cântăreață

Mai pe înțelesul tuturor, George Burcea nu și-ar fi declarat toate veniturile independente pe care le realizează, care, potrivit legilor în vigoare, trebuie impozitate indiferent de domeniul de activitate.

Motivul pentru care Fiscul a dat buzna la vila Andreei este pentru că, oficial, una dintre firmele lui George are sediul oficial trecut în acte la acea adresă.

Acesta ar fi fost un alt motiv, din nenumăratele deja, pentru care Andreea Bălan nu se mai înțelegea cu George și au decis să divorțeze.

Tensiunea dintre cei doi a atins cote atât de mari încât membra trupei Andre a fost nevoită să îi dea block pe mai toate rețelele de socializare, nemaisuportând să vadă ce postează și anume aluziile pe care le făcea la adresa ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×