George Burcea s-a certat cu familia după despărțirea de Andreea Bălan? Actorul a rămas singur

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/04/2020, 09:52
George Burcea s-a certat cu familia după despărțirea de Andreea Bălan? Actorul a rămas singur
George Burcea s-a certat cu familia după despărțirea de Andreea Bălan? Sursa foto: Facebook.com

Problemele se țin lanț pentru George Burcea. Actorul s-a „îngropat” tot mai mult după anunțul despărțirii de cântăreața Andreea Bălan, iar acum se pare că familia sa nu mai vrea să audă de el după ce a luat decizia de a se separa de mama fetițelor sale, Ella și Clara.

George Burcea, renegat de familie după despărțirea de Andreea Bălan?

Familia lui George Burcea nu a fost deloc de acord cu despărțirea de frumoasa artistă, motiv pentru care au încercat să-l aducă pe actor pe calea cea bună, însă fostul partener de viață al Andreei Bălan s-a încăpățânat să nu asculte de nimeni, motiv pentru care a fost renegat de propria familie.

Potrivit unor surse cancan.ro, imediat ce a părăsit căminul conjugal George Burcea a rupt orice fel de legătură cu mama și surorile sale care anterior încercaseră să vorbească cu el. Un alt motiv pentru care actorul s-a certat cu familia sa a fost și procesul pe care vrea să-l deschisă împotriva tatălui său.

George Burcea și Andreea Bălan, în război după despărțirea de artistă

Actorul George Burcea i-a declarat război fostei soții după ce cântăreața l-a blocat pe contul de socializare al fiicei sale Ella. Fostul partener de viață al Andreei Bălan a postat în seara primei zile de Paște mai multe mesaje prin care a atacat-o fără mănuși pe artistă pentru gestul făcut.

Scandalul momentului nu se oprește aici pentru că actorul nu lasă deloc garda jos. După jignirile pe care le-a transmis în mediul online blondinei, George Burcea a postat mai multe mesaje care lasă să se înțeleagă că relația cu Andreea Bălan nu este deloc pe roze.

Pe de altă parte, vedeta a anunțat că a depus actele de divorț. Așadar, nu mai există nicio împăcare între cei doi, așa cum se așteptau fanii. „Îi puteți spune fostul soț pentru că actele deja s-au depus”, a spus cântăreața pentru spynews.ro.

„Relațiile sunt extrem de reci și sunt doar mesaje ciudate, dar cred că timpul le așează pe toate și peste o luna, două, șapte, toată supararea asta va disparea”, a mai spus Andreea Bălan despre relația pe care o are în momentul de față cu fostul soț.

Cântăreața și-a dorit o despărțire amiabilă, dar nu a fost posibil

Frumoasa blondină a dezvăluit într-o intervenție telefonică la Antena Stars că în ultimele luni relația cu actorul s-a deteriorat extrem de mult, în ciuda faptului că îi leagă multe amintiri plăcute și două fetițe drăgălașe. Vedeta a subliniat faptul că și-a dorit o despărțire amiabilă cu George Burcea, dar se pare că acest lucru nu a fost posibil.

„El nu mai ține cont de faptul că sunt mama copiilor și s-a transformat foarte mult și în ultimele luni.

El deja se transformase în ianuarie, februarie, iar acum de când suntem despărțiți este mult mai acid. Îmi pare foarte rău de acest lucru, mi-aș fi dorit o despărțire mai amiabilă.

Și au existat niște cuvinte grele spuse de el, dar astea au fost în privat și în mediul online au fost cele pe care voi le-ați văzut și care sunt destul de urâte, dar în privat au fost și mai urâte”, a declarat artista, potrivit sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×