George Burcea, declarație controversată despre dosarul său penal: „Am pile”. Actorul fusese prins drogat

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 10:23
George Burcea, declarație controversată despre dosarul său penal: „Am pile”. Actorul fusese prins drogat
George Burcea susține că dosarul său este rezolvat. Sursa foto: Instagram

George Burcea a făcut o declarație controversată legată de dosarul său, după ce a fost prins sub influența drogurilor. Actorul a spus nici mai mult, nici mai puțin că dosarul său e rezolvat datorită pilelor pe care le are în rândul autorităților care se ocupau de el.

George Burcea anunță senin că dosarul său este ”rezolvat”

Burcea a fost prins în luna februarie conducând sub influența substanțelor interzise, viciul său fiind unul cunoscut de apropiați și motivul principal al despărțirii de Andreea Bălan.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Burcea a fost oprit de polițiști pe 21 februarie la ora 10 dimineața în Voluntari, unde i s-a făcut un test rapid care a scos la iveală că era drogat.

Andreea Bălan și-a protejat soțul până când a explodat scandalul în spațiul public

Inspectoratul de Poliție Județeană Ilfov a transmis atunci un comunicat de presă în care preciza că Burcea fusese transportat pentru recoltarea de probe suplimentare la un spital din Capitală.

A trecut o lună și jumătate de atunci, iar despre dosarul său ne oferă detalii chiar George. Fostul Andreei Bălan spune că dosarul său e rezolvat, ba chiar face glume pe acest subiect.

„Am pile. Mi-am rezolvat dosarul”, a declarat actorul pentru cancan.ro. „Mâine seară, pe la 22, fac un «deal» mare de cox”, a continuat acesta.

Nu există până la această oră nicio comunicare oficială în legătură cu dosarul lui George Burcea, în ce stadiu este, dacă autoritățile l-au iertat sau l-au trimis în fața judecătorilor.

Cert este că George nu a mai putut nega viciul pe care l-a ascuns până acum, căci despre această problemă a vorbit chiar fosta lui nevastă, Andreea Bălan.

Aceasta a spus în repetate rânduri, după ce a izbucnit întregul scandal în spațiul public, că patima drogurilor a fost una din principalele cauze ale divorțului. Bărbatul împarte deocamdată custodia celor două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×