George Burcea, declarație controversată despre dosarul său penal: „Am pile”. Actorul fusese prins drogat

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 10:23
George Burcea, declarație controversată despre dosarul său penal: „Am pile”. Actorul fusese prins drogat
George Burcea susține că dosarul său este rezolvat. Sursa foto: Instagram

George Burcea a făcut o declarație controversată legată de dosarul său, după ce a fost prins sub influența drogurilor. Actorul a spus nici mai mult, nici mai puțin că dosarul său e rezolvat datorită pilelor pe care le are în rândul autorităților care se ocupau de el.

George Burcea anunță senin că dosarul său este ”rezolvat”

Burcea a fost prins în luna februarie conducând sub influența substanțelor interzise, viciul său fiind unul cunoscut de apropiați și motivul principal al despărțirii de Andreea Bălan.

Burcea a fost oprit de polițiști pe 21 februarie la ora 10 dimineața în Voluntari, unde i s-a făcut un test rapid care a scos la iveală că era drogat.

Andreea Bălan și-a protejat soțul până când a explodat scandalul în spațiul public

Inspectoratul de Poliție Județeană Ilfov a transmis atunci un comunicat de presă în care preciza că Burcea fusese transportat pentru recoltarea de probe suplimentare la un spital din Capitală.

A trecut o lună și jumătate de atunci, iar despre dosarul său ne oferă detalii chiar George. Fostul Andreei Bălan spune că dosarul său e rezolvat, ba chiar face glume pe acest subiect.

„Am pile. Mi-am rezolvat dosarul”, a declarat actorul pentru cancan.ro. „Mâine seară, pe la 22, fac un «deal» mare de cox”, a continuat acesta.

Nu există până la această oră nicio comunicare oficială în legătură cu dosarul lui George Burcea, în ce stadiu este, dacă autoritățile l-au iertat sau l-au trimis în fața judecătorilor.

Cert este că George nu a mai putut nega viciul pe care l-a ascuns până acum, căci despre această problemă a vorbit chiar fosta lui nevastă, Andreea Bălan.

Aceasta a spus în repetate rânduri, după ce a izbucnit întregul scandal în spațiul public, că patima drogurilor a fost una din principalele cauze ale divorțului. Bărbatul împarte deocamdată custodia celor două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×