Andreea Bălan, dezamăgită că fiicele ei nu vor avea parte de figura paternă: ”Iubirea se învață în copilărie”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/04/2020, 16:15
Andreea Bălan, dezamăgită că fiicele ei nu vor avea parte de figura paternă: ”Iubirea se învață în copilărie”
Andreea Bălan, dezamăgită că fiicele ei nu vor avea parte de figura paternă: ”Iubirea se învață în copilărie”. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan nu și-a imaginat niciodată că va fi o mamă singură și este tristă că fiicele sale, Ella și Clara, nu vor învăța în copilărie ce înseamnă iubirea paternă. Frumoasa cântăreață a postat recent pe o rețea de socializare un mesaj care lasă să se înțeleagă că acesta este lucrul care o doare cel mai tare.

Ce mesaj subtil i-a transmit Andreea Bălan actorului George Burcea

Renumita cântăreață Andreea Bălan nu poate trece peste despărțirea de actorul George Burcea prin prisma faptului că fetele sale vor crește fără tatăl lor aproape. Artista este de părere că iubirea se învață încă din copilărie, dar fiicele sale nu vor mai avea această ocazie.

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei știi fii fericit, nu vei știi iubești și accepți iubirea celor din jur.

De la părintele de același sex cu tine ar trebui înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener”, a scris jumătatea trupei Andre pe contul de Instagram.

Cântăreața, referire subtilă la trecutul lui George Burcea

Andreea Bălan consideră că un copil lipsit de afecțiunea unuia dintre părinți va fi un adult care nu va știi să aleagă calea cea dreaptă. Vedeta a făcut o referire subtilă la actorul George Burcea care a fost părăsit încă de mic de tatăl său și nici nu a avut o relație prea bună cu mama sa.

„Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămând, rătăcit prin viață, care va caută mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”, a continuat artista mesajul de pe contul de socializare. 

Blondina se concentrează în momentul de față pe carieră și pe creșterea și educarea celor două fetițe. Cântăreața își ține fanii la curent cu ultimele trăznăi ale fetițelor sale și chiar face adesea vloguri de gătit cu Ella, fiica cea mare.

Mai mult decât atât cântăreața a încercat să aplaneze lucrurile de dragul celor două fete, dar greutățile și încercările din cuplu au început să fie din ce în ce mai dese. Andreea Bălan a suferit enorm când soțul ei i-a spus verde-n față, fără niciun ocoliș, că nu o mai iubește.

„Gata, s-au dus pozele din vacanță sau din oraș🙈 Acum fac poze doar în curte și stăm acasă cât e nevoie pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jur”, a dezvăluit vedeta, tot pe contul de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×