Motivul real pentru care Andreea Bălan și George Burcea divorțează: ”A devenit violent”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/03/2020, 10:32
Motivul real pentru care Andreea Bălan și George Burcea divorțează: ”A devenit violent”
De ce Andreea Bălan și George Burcea au ales să meargă pe drumuri separate. Sursa foto: Instagram.com

Mulți se întreabă care este motivul pentru care cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea au luat decizia de a pune capăt căsniciei. Mai multe surse din anturajul celor doi au dat cărțile pe față și au mărturisit care este motivul pentru cei cuplul s-a destrămat.

De ce Andreea Bălan și George Burcea au ales să meargă pe drumuri separate

Andreea Bălan a evitat să spună lucrurilor pe nume pentru a nu-l pune într-o lumină proastă pe tatăl copiilor săi, însă nu a mai suportat situația de acasă și a hotărât să se despartă de actorul George Burcea. Cântăreața nu a dat prea mult explicații spunând doar că s-a întâmplat ceva și că totul a început să ia pe alt drum în luna decembrie.

Surse apropiate cuplului au declarat că cei doi nu se mai înțelegeau pentru că George Burcea începuse să fie violent verbal și nu ținea cont nici de faptul că fetele sau mama artistei sunt de față.

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții din staff-ul ei. De multe ori ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc”, au explicat sursele pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan a încercat să salveze căsnicia, dar George Burcea a continuat să fie agresiv

Artista a încercat să lase mai mult de la ea și chiar i-a propus soțului ei să facă terapie de grup când și-a dat seama că anumite rănite din trecutul lui George Burcea au ieșit la suprafață. Actorul a refuzat vehement și a început să nu se mai ocupe de treburile casnice, lipsind tot mai mult de acasă.

„El nu mai avea chef să stea acasă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. 

El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, au mai spus apropiații cuplului, potrivit sursei menționate.

Mai mult decât atât cântăreața a încercat să aplaneze lucrurile de dragul celor două fete, dar greutățile și încercările din cuplu au început să fie din ce în ce mai dese. Andreea Bălan a suferit enorm când soțul ei i-a spus verde-n față, fără niciun ocoliș, că nu o mai iubește.

Jumătatea trupei Andre nu și-a imaginat niciodată că va fi o mamă singură, dar continuă să fie puternică pentru Ella și Clara care au nevoie de atenția și afecțiunea ei. Artista regretă cel mai mult că fetele vor crește fără tată și nu vor învăța ce înseamnă iubirea paternă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×