Andreea Bălan a intrat în autoizolare împreună cu fetițele, de teama coronavirusului! George Burcea nu le mai poate vizita

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/03/2020, 10:58
Andreea Bălan a intrat în autoizolare împreună cu fetițele, de teama coronavirusului! George Burcea nu le mai poate vizita
George Burcea nu le va mai putea fi alături fetițelor sale pe timpul epidemiei de coronavirus. Sursa foto: okmagazine.ro

Chiar dacă promisese că va continua să fie prezent în viața fetițelor sale, astfel încât acestea să nu aibă de suferit de pe urma divorțului de Andreea Bălan, iată că planurile lui George Burcea sunt date peste cap de epidemia de coronavirus. Asta pentru că îndrăgita artistă a decis că este momentul să se autoizoleze la domiciliu, pentru sănătatea întregii familii, astfel că actorului îi va fi aproape imposibil să le viziteze.

Epidemia de coronavirus îi dă serioase bătăi de cap lui George Burcea

De altfel, George Burcea a înțeles la rândul său gravitatea situației, motiv pentru care va sta departe de Clara și Ella, pentru a nu le expune unui risc inutil. Mai mult decât atât, fostul soț al Andreei Bălan se confruntă și cu unele probleme financiare, întrucât proiectele pe care le avea în derulare au fost amânate pe termen nedeterminat, în timp ce chiria trebuie plătită în continuare.

Nici frumoasa blondină nu o duce mai bine din acest punct de vedere, având în vedere că toate concertele programate în primăvară au fost suspendate, ca urmare a măsurilor anunțate de autorități pentru stoparea răspândirii agentului patogen.

Îi sunt, însă, alături cele două fetițe, care au grijă ca mămica lor să nu-și piardă zâmbetul și optimismul care o caracterizează. Cele două se joacă și gătesc cât e ziua de lungă, pentru ca plictiseala să nu își facă loc în căminul lor.

George Burcea nu își va mai vizita fetițele până la trecerea epidemiei de COVID-19

În perioada asta, cu epidemia de coronavirus în desfășurare, George a decis să nu mai meargă acasă la Andreea Bălan. Nu își va mai vedea fetițele o perioadă. Oricum ar fi fost oarecum dificil, Andreea Bălan a decis să se izoleze acasă, cu cele două fetițe și mama ei, și ar fi fost greu de convins să mai lase pe cineva în casă.

Andreea este extrem de precaută, se teme pentru fetițele și pentru mama ei, nu vrea să le expună, indiferent de cine este vorba. Din fericire, Andreea și George nu s-au certat și pe această temă, el a anunțat că, o perioadă, până trece epidemia, va sta departe”, – au declarat surse din anturajul lui George Burcea pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×