Mai mulţi cântăreţi de manele şi-au anulat concertele din Italia de teama coronavirusului. Printre ei şi Florin Salam

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/02/2020, 14:24
Mai mulţi cântăreţi de manele şi-au anulat concertele din Italia de teama coronavirusului. Printre ei şi Florin Salam
Mai mulţi cântăreţi de manele şi-au anulat concertele din Italia. Sursa foto: telegrama.ro

Mai mulţi manelişti şi-au anulat concertele din Italia de frica coronavirusului. Florin Salam, Dani Mocanu şi Culiţă Sterp se numără printre cântăreţii care au anunţat anularea concertelor din Italia, ţară afectată de epidemia de coronavirus.

Mai mulţi cântăreţi de manele şi-au anulat concertele din Italia de teama coronavirusului

Mai mulţi cântăreţi de manele şi-au anulat concertele din Italia de frica coronavirusului, Florin Salam, Dani Mocanu şi Culiţă Sterp  se numără printre cântăreţii care au anunţat anularea concertelor din Italia, ţară afectată de epidemia de coronavirus.

Culiţă Sterp şi-a anulat concertul pe care îl avea în oraşul Torino. Acesta trebuia să susţină un concert pe data de 29 februarie.

Culiţă Sterp a făcut anunţul pe reţeau de socializare

Dragii mei, pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăţi disponibile!

Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveţi grijă de voi si să ne vedem cu bine!„, a scris Culiţă Sterp pe contul său de Facebook.

Dani Mocanu, Florin Salam şi Carmen de la Sălciua se numără printre alţi cântăreţi de manele care au anunţat că anulează sau îşi reprogramează concertele în peninsulă.

Florin Salam, Dani Mocanu şi Carmen de la Salciua sunt artiştii care şi-au mai anulat concertele din Italia. „Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alertă prin care trece Italia evenimentele din acest weekend pe care trebuia sa le onorăm… au fost anulate!

Multă sănătate celor care trec prin aceasta situație și sa dea Bunul Dumnezeu sa ne revedem cu bine, atunci când lucrurile vor reveni pe fagasul normal!”, a scris Carmen de la Sălciua.

Italia se află în plină epidemie de coronavirus. Ultimul bilanţ arată că 7 oameni au murit. De asemenea, peste 300 de oameni au fost infectaţi cu coronavirus.

Pe de altă parte, China a raportat la ultimul bilanţ cel mai mic număr de morţi din ultimele săptămâni. În China numărul victimelor decedate de coronavirus se ridică la 2770 de morţi. De asemenea, numărul pesoanelor infectate se ridică la 81.200.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×