Motivul pentru care divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea se amână: “Aşa e situaţia şi aşa va rămâne”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/03/2020, 15:08
Motivul pentru care divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea se amână: “Aşa e situaţia şi aşa va rămâne”
Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea se amână

Despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea este fără cale de întoarcere. Deocamdată, cei doi amână divorţul din cauza epidemiei de coronavirus care a închis tribunalele.

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea se amână din cauza epidemiei de coronavirus

Andreea Bălan este hotărâtă să divorţeze de Gerorge Burcea, dar ambii trebuie să mai aştepte din cauza epidemiei de coronavirus. Cei doi nu divorţează în faţa notarului întrucât instanţa va trebui să ia o decizie în privinţa celor doi copii ai cuplului.

Divorţul s-ar fi putut face în faţa notarului în cazul în care nu existau copii. Divorţul dintre Gerorge Burcea şi Andreea Bălan vine la doar 6 luni după ce aceştia se cununaseră religios şi totul părea că merge foarte bine.

Închiderea tribunalelor întârzie divorţul Andreei Bălan şi al lui George Burcea

Pentru că fiind doi copii la mijloc… la notar se putea dacă nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt în pauză„, a explicat Andreea Bălan pentru emisiunea Agenţia Vip.

Din cauza tribunalelor care sunt închise din cauza epidemiei de coronavirus  Andreea Bălan şi George Burcea vor trebui să mai aştepte pânc când nu vor mai putea fi numiţi soţ şi soţie. De altfel artista spune că nu mai există nicio cale de împăcare şi rămâne de neclintit în privinţa unei împăcări cu tatăl celor doi copii ai săi.

Ideea este că, oricum, aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați.

Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine„, a mai declarat Andreea Bălan. Andreea Bălan i-a rupt turta micuţei Clara Maria de curând. În contextul situaţiei în care se află, petrecerea a fost una restrânsă şi a avut loc la casa naşului, Aurelian Temişan. Geroge Burcea nu a participat la fericitul eveniment din viaţa fiicei sale.

Am decis să fac ceva foarte restrâns. Și împreună cu nașii am decis să facem la Monica și Aurelian Temișan acasă. În alte circumstanțe, probabil aș fi făcut o petrecere mai mare, dar, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat între noi în ultimul timp, am zis că nu mai se cade să facem o petrecere mare, să facem o petrecere restrânsă, cu 20 de oameni’, a povestit Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×