Andreea Bălan, luată la rost pe Internet după despărțirea de George Burcea: ”Ești piele și os”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/03/2020, 11:55
Andreea Bălan, luată la rost pe Internet după despărțirea de George Burcea: ”Ești piele și os”
Andreea Bălan taxată de fani că vrea să slăbească, dar nu are nevoie. Sursa foto. Instagram.com

Andreea Bălan merge mai departe în ciuda despărțirii de actorul George Burcea și se axează pe carieră și înfrumusețare, însă de curând artista a fost criticată dur de fani pe o rețea de socializare. Vedeta a fost luată la rost pentru că face reclamă unor produse pe care cel mai probabil nu le folosește.

Cântăreața Andreea Bălan, criticată că a slăbit prea mult după despărțirea de George Burcea

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan traversează o perioadă neplăcută în viața personală despărțindu-se de bărbatul alături de care a format un cuplu mai bine de 5 ani și alături de care are două fetițe, actorul George Burcea. Artista nu se lasă înfrântă, a lansat o piesă nouă și a slăbit enorm, lucru observat de mulți dintre fanii acesteia.

Andreea Bălan nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus chiar dorindu-și la un moment să se îngrașe, dar cu toate acestea nu renunță la ceaiurile care o mențin în formă. Jumătatea trupei Andre a publicat pe o pagină de socializare o imagine în care face reclamă unor ceaiuri pentru slăbit, însă fanii au taxat-o destul de rău.

View this post on Instagram

Dragilor, de ceva vreme auzisem de ceaiurile pentru slabit @veroslim_tea si imi doream sa le incerc si eu. Având în vedere că în această perioadă petrec mai mult timp acasă, consider că este important ca în acestă perioadă să administrez produse naturale care să mă ajute la menținerea siluetei. Am ales aceste produse pentru că au la bază doar plante medicinale și fructe deshidratate extrem de eficiente în lupta cu kilogramele, ajută la întărirea sistemului imunitar, la reglarea digestiei, nu deshidratează și am mai multă energie. Cat despre sticla Veroslim cu infuzor este extrem de practica, ma ajuta sa prepar și să administrez ceaiul din orice loc. Un început de săptămână minunat vă doresc!

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Artista, luată la rost că face reclamă unor produse pentru slăbit

„Dragilor, de ceva vreme auzisem de ceaiurile pentru slăbit (…) și îmi doream să le încerc și eu. Având în vedere că în această perioadă petrec mai mult timp acasă, consider că este important că în acestă perioadă să administrez produse naturale care să mă ajute la menținerea siluetei.

Am ales aceste produse pentru că au la bază doar plante medicinale și fructe deshidratate extrem de eficiente în lupta cu kilogramele, ajută la întărirea sistemului imunitar, la reglarea digestiei, nu deshidratează și am mai multă energie.

Cât despre sticla (…) cu infuzor, este extrem de practică, mă ajută să prepar și să administrez ceaiul din orice loc. Un început de săptămână minunat vă doresc!”, a scris blondina pe contul de Instagram.

Fanii vedetei nu au stat prea mult pe gânduri și au taxat-o destul de dur pe frumoasa vedetă care dorește să se mențină în formă cu ajutorul ceaiurilor pentru slăbit. Dacă unii dintre fani i-au scris că oricum este slabă și nu are nevoie de aceste produse, alții au fost de părere că reclamele nu-și au rostul în perioada aceasta.

„Tu ce mai vrei să slăbești că ești piele și os, fără supărare😘”, a scris una dintre fanele artistei pe pagina de Instagram. „Interesant cum aceste ceaiuri magice sunt promovate de vedete care sunt subțirele de la natură”, a fost un alt mesaj acid venit din partea unei alte persoane.

„Cred că ar fi mai bine să lași reclamele deoparte. Nu cred că lumea mai este concentrată pe ele… Zic și eu” sau „Măi drăguțo, tu ai  avut mereu cu cor minunat, asta cu reclamele la produsele de slăbit nu prea te prind, dar să trecem peste”, sunt doar alte două comentarii la adresa Andreei Bălan.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×