Andreea Bălan a fost agresată fizic de George Burcea? Cântăreața a apărut cu vânătăi suspecte pe corp. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/03/2020, 18:40
Andreea Bălan a fost agresată fizic de George Burcea? Cântăreața a apărut cu vânătăi suspecte pe corp. FOTO
Andreea Bălan, agresată de soț în timpul vacanței din Mauritius? Sursa foto: Instagram.com

Foarte multă lume se întreabă care au fost adevăratele motive care au dus la despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea, mai ales că cei doi s-au căsătorit religios doar în urmă cu câteva luni. Cântăreața a mărturisit că în timpul vacanței care a avut loc în Mauritius s-a întâmplat „ceva”, dar nu a dezvăluit mai multe.

Cântăreața Andreea Bălan, bătută de soțul ei în vacanța de anul acesta?

Într-una dintre fotografiile pe care vedeta le-a făcut în timpul vacanței apare cu o vânătaie pe mâna stângă. Să fie oare violența motivul pentru care Andreea Bălan și actorul George Burcea au luat decizia de a merge pe drumuri separate?

Cert este că în timpul concediului  vedeta a purtat numai bluze cu mâneci trei sferturi și s-a fotografiat din unghiuri care i-au arătat foarte puțin brațul stâng. Întrebarea este de ce artista a publicat fotografia în cauză: nu și-a dat seama sau a vrut să lase să se înțeleagă ce se petrece în familia sa?

„Ne-am căsătorit în septembrie, doar nu eram nebună să divorțez în martie, dacă nu se întâmpla ceva. Totul a fost ok de sărbători, ceva s-a întâmplat în vacanța noastră din Mauritius și după ce ne-am întors, mai multe nu pot să spun”, a declarat jumătatea trupei Andre într-o emisiune TV.

Care a fost mesajul publicat de artistă la fotografia în cauză

Andreea Bălan a publicat fotografia în care apare cu o vânătaie undeva spre finalul vacanței și a scris în dreptul ei un mesaj care arată că va merge pe drumul ei mereu pentru că vor exista întotdeauna oameni și oportunități care să o ajute să-și visul.

„Cum începi să mergi pe drumul pe care îl dorești, lucrurile, oamenii și oportunitățile, vor apărea și te vor ajuta să-ți îndeplinesti visul”, a scris artista la finalul lunii ianuarie pe pagina de Instagram.

De ce divorțează Andreea Bălan și George Burcea?

„Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac. Eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul. 

Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut.

Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut” a dezvăluit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×