Andreea Bălan, mesaj cu dur pentru George Burcea pe Facebook. L-a atins acolo unde îl doare mai tare. „Unii oameni sabotează relaţii de iubire, de business”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
13/03/2020, 13:59
Andreea Bălan, mesaj cu dur pentru George Burcea pe Facebook. L-a atins acolo unde îl doare mai tare. „Unii oameni sabotează relaţii de iubire, de business”
Andreea Bălan, mesaj cu dur pentru George Burcea

Andreea Bălan pare că s-a resemnat în ceea ce priveşte divorţul de bărbatul alături de care are doi copii, George Burcea. Într-un mesaj postat recent de cântăreţă, aceasta nu îl mai consideră pe George Burcea vinovat de ruptura dintre ei, ci copilăria lui plină de traume.

Andreea Bălan, mesaj cu subânţeles pentru George Burcea

Războiul divorţului dintre Andreea Bălan şi George Burcea continuă cu mesaje scrise cu subînţeles pe reţeua de socializare, aşa cum ne-au obişnuit cei doi.  Ultima care a postat un mesaj de acest fel este Andreea Bălan.

Mesajul este menit să-l atingă pe George Burcea acolo unde îl doare mai tare. Artista îi aduce aminte de copilăria zbuciumată pe care acesta se pare că a avut-o şi aruncă vina despărţirii pe aceasta.

Andreea Bălan consideră că traumele din copilăria lui George Burcea sunt vinovate de despărţire

Suntem definiti de trecut si de situatiile traite in copilarie. Cu totii avem un bagaj emotional pe care il caram dupa noi in viata.

Este foarte important sa realizam ca il avem si sa incercam sa-l facem cat mai usor, vindecand ranile traite in trecut.

Daca nu facem acest lucru, in absolut orice situatie, vom reactiona 90% in baza emotiilor din trecut si doar 10% din realitatea prezenta.

In mod inconstient, unii oameni saboteaza relatii de iubire, de business, de prietenie si au o perceptie gresita asupra vietii, perceptie programata in subconstient cand erau mici de catre familia in care au crescut.

Doar cei care inteleg si accepta aceste mecanisme si fac terapie, reusesc sa vindece si sa isi schimbe viata in bine”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Trecutul zbuciumat al lui George Burcea pare să fie motivul despărţirii lui de Andreea Bălan. Totul s-ar fi schimat între cei doi din momentul în care în prsă a apărut informaţia că tatăl actorului este un criminal. Din acel moment, George Burcea ar fi devenit tensionat, nervos şi extrem de sensibil.

Astfel s-ar putea explica şi schimbul de replici dure dintre fanii lui George Burcea şi actor şi despărţirea de Andreea Bălan şi cei doi copii, dar şi a faptului că acesta a recurs la consumul de droguri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×