Aurelian Temişan, mesaj cu subînţeles pentru George Burcea după ce acesta a absentat de la ruperea turtei fiicei sale

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
10/03/2020, 13:37
Aurelian Temişan, mesaj cu subînţeles pentru George Burcea după ce acesta a absentat de la ruperea turtei fiicei sale
Andreea Bălan i-a rupt turta Clarei. Sursa foto: Facebook

Andreea Bălan a sărbătorit zilele trecute ruperea turtei micuţei Clara, fiica ei cea mică. La eveniment nu a fost prezent şi actorul George Burcea, soţul cu care cântăreaţa se află în plin  scandal de divorţ.

Aurelian Temişan, mesaj cu subînţeles pentru George Burcea

Andreea Bălan a avut o sărbătoare în familie, duminică. Cântăreaţa a sărbătorit ruperea turtei micuţei Clara, mezina familiei. Gorge Burcea a fost marele absent de la petrecere.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Petrecerea a avut loc la naşii micuţei Clara, precum şi ai cuplului Andreea Bălan şi George Burcea, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu.

Atmosferă de basm la ruperea turtei

Atmosfera a fost una de poveşti, exacut cum a vrut Andreea Bălan să fie. Prezenţa tatălui micuţei Clara a fost semnalizată de naşul Aurelian Temişan pe pagina lui de Facebook.

Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea Balan, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella si Clara, dar și de nașele Dora si Monica Davidescu.

Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxanta, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire, a scris Aurelian Temișan, pe rețeaua de socializare.

George Burcea, prins drogat la volan

George Burcea nu a participat la ruperea turtei fiicei sale pe motiv că nu a vrut să apară alături de Andreea Bălan în spaţiul public, un motiv pentru care presa ar fi putut specula că ei s-au împăcat.

George Burcea a fost prinşi de poliţişti conducând sub influenţa unor substanţe intersize. Acesta a fost oprit de un filtru al poliţiei rutiere şi a fost depistat drogat.

În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000.

Rrezultatul testării a indicat o valoare pozitivă a Cocaine, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au anunţat procurorii.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×