Andreea Bălan încă suferă după despărțirea de George Burcea. Mesaj plin de subînțeles postat pe Instagram

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/03/2020, 10:29
Andreea Bălan încă suferă după despărțirea de George Burcea. Mesaj plin de subînțeles postat pe Instagram
Andreea Bălan încă suferă după despărțirea de George Burcea. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan nu poate trece peste despărțirea de George Burcea și a început să posteze din nou mesaje care lasă să se înțeleagă acest lucru. Cântăreața a vorbit deschis despre divorțul de actorul alături de care are două fetițe, dar se pare că este nemulțumită de alegerea făcută.

Artista Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles după despărțirea de George Burcea

Jumătatea trupei Andre a fost sinceră și deschisă în ceea ce privesc neînțelegerile care au început în relația ei amoroasă, motiv pentru care a decis să pună punct căsniciei, însă vedeta pare că nu poate trece peste această ruptură. Andreea Bălan a lăsat, din nou, să se înțeleagă că suferă după actorul George Burcea.

„Poți căuta iubirea oricât ai vrea, dar până nu înveți să te iubești pe tine, nu vei găsi iubirea nicăieri”, a scris cântăreață pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, renumita artistă a postat și câteva versuri din melodia „Pe unde-ți umblă inima” a lui Ruby care au lăsat să se înțeleagă că îl iubește în continuare pe George Burcea. „Pe unde-ți umblă inima / În care piept mai bate / Cum de poți zâmbi așa/ Cu gândul în altă parte”, a scris vedeta, potrivit  cancan.ro.

Cântăreța, primele declarații despre despărțirea de George Burcea

Andreea Bălan și-a pus sufletul pe tavă și a mărturisit că nu există un motiv concret pentru care a luat decizia de a se despărți de actorul George Burcea. Frumoasa cântăreață a ținut să adauge că era foarte fericită în relație, dar din luna decembrie au început să fie tot mai multe neînțelegeri.

„Nu a reușit să plâng până azi. E o situație pe care nu am putut să o schimb, e o situație care nu a ținut de mine. Nu am avut ce să fac. E evident că într-o relație greșesc amândoi și când se ajunge la o despărțire, undeva, ambii au greșit, unul mai mult, altul mai puțin. 

Eu eram ok, erau fericită. Eu nu aveam prea multe să-i reproșez. Eu am început să-i reproșez în decembrie când și-a schimbat comportamentul și acolo nu am înșeles eu ce s-a întâmplat. În noimebrie, octombrie, eram foarte fericită, foarte încântată”, a spus artista în emisiunea Xtra Night Show.

Trecutul zbuciumat al lui George Burcea pare să fie motivul despărţirii dintre artistă și actor. Certurile și discuțiile în cuplu celor doi au apărut la scurt timp după ce s-a deschis cutia Pandorei în legătură cu informațiile despre tatăl actorului că a făcut o crimă și a ajuns în spatele gratiilor.

„Viața pe mine m-a făcut să fiu puternică. Toată viața mea am cântat și am fost pe scenă. Nu știu să fac altceva, dar pe lângă muzică mi-am dorit și o familie. Dacă nu-mi doream o familie și eram doar o carieristă înfocată nu eram aici. 

Dacă eram axată numai pe carieră poate nu eram nu el, poate nu făceam doi copii , nu făceam nunta, poate nu eram fidelă. Toată viața am fost extrem de cumpătată, de disciplinată. Trebuie să fii dur în această industrie pentru că este o industrie a bărbaților”, a mai transmis Andreea Bălan, potrivit sursei menționate.

 

 

Totul s-ar fi schimat între cei doi din momentul în care în prsă a apărut informaţia că tatăl actorului este un criminal. Din acel moment, George Burcea ar fi devenit tensionat, nervos şi extrem de sensibil.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×