George Burcea, probleme financiare după ce s-a despărțit de Andreea Bălan? Actorul nu mai are nici bani de chirie

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/03/2020, 07:35
George Burcea, probleme financiare după ce s-a despărțit de Andreea Bălan? Actorul nu mai are nici bani de chirie
George Burcea are probleme cu banii de când s-a mutat din casa Andreei Bălan? Sursa foto: Instagram.com

George Burcea s-a mutat din casa cântăreței Andreea Bălan când au început neînțelegerile și a rămas independent din punct de vedere financiar, însă acum pare că traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar. Actorul este afectat de pandemia de coronavirus și este tot mai aproape de faliment.

Soțul artistei Andreea Bălan nu mai are bani de chirie?

Soțul cântăreței Andreea Bălan, George Burcea, este tot mai aproape de fundul sacului după ce a ales să se mute din căminul conjugal. Actorul are probleme cu banii deoarece din cauza coronavirusului au fost suspendate toate activitățile culturale, iar George Burcea stă acum mai mult în casă.

Potrivit unor surse cancan.ro fostul partener al renumitei artiste i-a cerut prietenului la care s-a mutat să-l mai păsuiască cu chiria și chiar a ajuns să se împrumute de la amici pentru a putea supraviețui în această perioadă.

În schimb, George Burcea a ajuns să promoveze intens pe rețelele de socializare o petiție prin care îi cere premierului Ludovic Orban luarea unor măsuri clare de protecție socială și pentru actorii independenți, categorie din care face parte și el.

George Burcea, nevoit să stea acasă din cauza pandemiei de coronavirus

Actorul este nemulțumit de întorsura pe care a luat-o viața sa după despărțirea de Andreea Bălan alături de care are două fetițe frumoase și încearcă să se axeze mai mult pe viața profesională: teatru și scrierea cărții despre violențele prin care a trecut în copilărie. George Burcea iubește ceea ce face, dar în momentul de față este nevoit să ia o pauză.

„Aș muri cu tine de gât, teatrule, și te-aș săruta până ți-aș face urme pe podele… Primește-mă și astă seară în brațele tale și dă-mi liniște, zâmbete, lacrimi… dă-mi bucurie să bucur oamenii, să-mi bucur sufletul, prietenii, dușmaniii”, a scrie soțul cântăreței în urmă cu câteva zile pe pagina de Facebook când avea programată piesa de teatru Biloxi Blues la TNB.

Actorul George Burcea despre despărțirea de Andreea Bălan

La scurt timp după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea de bărbatul alături de care a trăit în ultimii 5 ani, George Burcea a ținut să lămurească câteva aspecte despre viața sa personală, dar și ce se întâmplă cu cele două fetițe: Ella și Clara.

„După o perioada de 5 ani am decis să pun capăt relației cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aș dori să le transmit următorul lucru: vedeți-vă de gunoiul din propria viață.

Dacă nu mai locuim sub același acoperiș nu înseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile (în funcție de activitățile profesionale), iar după ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii”, a scris actorul în urmă cu ceva vreme pe contul de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×