Andreea Bălan nu poate trece peste despărțirea de George Burcea. Cântăreața postează adesea mesaje de dor

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/03/2020, 14:39
Andreea Bălan nu poate trece peste despărțirea de George Burcea. Cântăreața postează adesea mesaje de dor
Cântăreața Andreea Bălan, afectată de despărțirea de actorul George Burcea. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan și George Burcea au luat decizia de a divorța, dar se pare că artista nu s-a resemnat cu acest gând și chiar suferă după actor. Frumoasa cântăreață pare extrem de afectată de întorsura pe care au luat-o lucrurile în viața sa și continuă să-i trimită fostului partener de viață mesaje subliminale.

Cântăreața Andreea Bălan, afectată de despărțirea de actorul George Burcea

Dacă o perioadă în care Andreea Bălan a lăsat să se înțeleagă că relația amoroasă cu George Burcea nu mai este ca la început, în cele din urmă a dat cărțile pe față. Jumătatea trupei Andre și actorul nu se mai înțeleg de câteva luni și au decis să meargă pe drumuri separate, dar Andreea Bălan pare afectată de această situație.

Renumita artistă a postat de curând câteva versuri din melodia „Pe unde-ți umblă inima” a lui Ruby care au lăsat să se înțeleagă că suferă din cauza despărțirii de George Burcea. „Pe unde-ți umblă inima / În care piept mai bate / Cum de poți zâmbi așa/ Cu gândul în altă parte”, a scris vedeta, potrivit cancan.ro.

Andreea Bălan, declarație emoționantă despre sentimente și rănile din trecut

Andreea Bălan merge la psiholog perioada aceasta pentru a putea depăși despărțirea de George Burcea. Vedeta spune că ruptura a început chiar în timpul vacanței din Mauritius, iar apoi lucrurile s-au deteriorat și mai mult. Frumoasa artistă consideră că rănile și situațiile din trecut ajung să ne definească viața.

„Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl cărăm după noi în viață.

Este foarte important realizăm îl avem și încercăm -l facem cât mai ușor, vindecând rănile trăite în trecut. Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă.

În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de către familia în care au crescut.

Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc vindece și își schimbe viață în bine”, a postat cântăreața recent pe pagina sa de Instagram.

Între timp vedeta merge mai departe legat de cariera muzicală și chiar este bucuroasă că a scos o nouă piesă chiar înainte de a începe nebunia cu coronavirusul. „Inimă de fier” este melodia care reprezintă exact cum se simte artista în acest moment: puternică să meargă mai departe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×