Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare din culisele separării de George Burcea. „Unul dintre motivele divorţului a fost și acesta”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/03/2020, 09:15
Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare din culisele separării de George Burcea. „Unul dintre motivele divorţului a fost și acesta”
Andreea Bălan, dezvăluiri din culisele divorţului de George Burcea. Sursa foto: Facebook

Andreea Bălan continuă seria dezvăluirilor din culisele divorţului dintre ea şi George Burcea. Cântăreaţa insistă că nu poate spune toate momentele urâte trăite cu actorul, pe motiv că nu vrea ca fetiţele ei să cunoască această latură a tatălui lor.

Andreea Bălan, dezvăluiri din culisele divorţului de George Burcea

Andreea Bălan vrea să-şi protejeze fetiţele, din această cauză nu face dezvăluiri complete din culisele divorţului de George Burcea. Artista nu vrea să ştie fetele ei, cînd vor fi mari, câte a îndurat ea în căsătoria cu tatăl lor. Din acest motiv, Andreea Bălan spune că va vorbi frumos de George Burcea toată viaţa ei.

De asemenea, andreea Bălan a declarat că a încercat totul pentru ca realaţia dintre ea şi actor să meargă în continuare, iar decizia finală, cea de separare, a venit din partea lui George Burcea.

George Burcea a renunţat la Andreea Bălan şi la fetiţele sale

Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat.

George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez. El a vrut să aibă altă viață.

În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a spus Andreea Bălan în cel mai nou vlog publicat pe cananul ei de YouTube.

Artista a mai spus că motivul pentru care George Burcea a renunţat la ea şi la fetiţe sunt traumele copilăriei „Oarecum unul dintre motivele pentru care noi ne-am separat a fost și acesta”, a precizat Andreea Bălan.

George Burcea nu s-a mai implicat în creşterea Clarei, fetiţa mai mică a cuplului

Andreea Bălan a declarat că actorul s-a implicat în creșterea primei lor fetițe, Ella. La apariţia pe lume a Clarei George Burcea nu a mai fost la fel de prezent.

Mulți dintre voi mi-ați scris că vă doriți ca eu și George să ne împăcăm. Din păcate, nu se mai poate acest lucru.

Deja am trecut de punctul în care se mai putea repara ceva. Urmează să depun actele de divorț

Nu vreau ca fetele noastre să afle toate lucrurile urâte care s-au întâmplat între noi (..) El la un moment dat s-a schimbat. Din motivele pentru care le-ați auzit în presă. De acolo lucrurile au degenerat, iar eu în trei luni m-am trezit că nu mai am familie”, a mai spus Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×