George Burcea, dezamăgit de tot ce-l înconjoară: ”O lume perfectă… în capul nostru”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/04/2020, 12:06
George Burcea, dezamăgit de tot ce-l înconjoară: ”O lume perfectă… în capul nostru”
George Burcea, dezamăgit de tot ce-l înconjoară: ”O lume perfectă... în capul nostru”. Sursa foto: Instagram.com

Actorul George Burcea este dezamăgit tot mai mult de lumea în care trăiește. Fostul soț al cântăreței Andreea Bălan este supărat că nimeni nu-și mai vede de propria viață, însă fiecare știe să dea sfaturi și să critice existența celor din jur.

George Burcea pare că nu mai vede sensul vieții: ”Fiecare pasăre pe limba ei pierde”

De când s-a despărțit de artista Andreea Bălan și este departe de fiicele sale, actorul George Burcea pare că nu mai vede adevăratul sens al vieții și este dezamăgit de lumea în care trăiește. Fostul partener de viață al frumoasei cântăreței a scris pe una dintre rețelele de socializare că oamenii te critică indiferent de deciziile pe care le iei.

Fostul soț al artistei susține că lumea care ne înconjoară este concepută numai din senzațional și exclusiv, în timp de omenia, arta și cultura sunt împinse tot mai mult în „mocirlă”. Concret, George Burcea crede că în zilele noastre sunt promovate doar non-valorile, presa defăimând și bătându-și joc de oamenii care au cultură.

Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabă. Trăim într-o lume în care senzaționalul, irefutabilul și exclusivul au întâietate, iar cultura, arta și mai ales omenia, sunt împinse ușor, dar sigur, în mocirlă. O lume în care indiferent de ce decizie iei într-un punct al vieții cei din jur te vor critica”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook. 

Actorul, tot mai nemulțumit de direcția în care se îndreaptă lumea

„O lume în care dacă ești persoană publică trebuie să primești cu brațele deschise înjurături, critici și mai ales sfaturi de care nu ai nevoie. O lume în care respectul față de cel de lângă noi a dispărut în aceeași mocirlă, iar respectul pentru artiști s-a transformat într-un tras continuu de șireturi, într-o defăimare din partea presei și într-o batjocură din partea oamenilor care conduc cultura.

O lume în care dacă ieși să te aperi, ești umilit, iar dacă nu ieși, ești las. O lume care-ți frânge aripile fix când căzuse puful și începuse să-ți creascã penele. O lume în care dacă ești sincer pierzi, iar dacă minți, ești model. O lume în care contează « spui bine povestea», căci succesul este după colț, iar esența nu-și mai are loc.

O lume plină de atotștiutori, deștepți, iluminați, frumoși, talentați și cuminți. O lume perfectă….în capul nostru. Suntem nemulțumiți când ni se cere ieșim în stradă pentru a ne apăra drepturile, dar ne simțim constrânși și umiliți când ar trebui să stăm în casă pentru a ne proteja sănătatea. 

Strigăm «hoții», dar noi furăm mai mult decât ei. Strigăm «proștii», dar noi avem doar 4 clase. Strigăm «curvele», dar noi ne vindem le 1 leu. Strigăm «trădătorii», dar pentru suma corectă l-am trăda și pe Iisus. Strigăm «bețivii», dar cămara noastră este plină cu tărie.

Strigăm «lașii», dar plecăm capul când vedem o femeie bătută pe stradã. Strigăm «golanule», dar noi suntem copii din flori. Strigăm «țiganii», dar noi avem sufletele mai negre decât tenul lor. Strigăm «bozgorii», dar noi nu ne cunoaștem bine istoria.

Strigăm «drogații», dar noi luăm medicamente pe sub mână. Strigăm «fricoșii», dar nouă ne este teamă de un nou început. Strigăm «puturoșii», dar noi n-am muncit măcar o singură zi. Strigăm «netalentații», dar noi n-am rezista unui singur antrenament.

Strigăm «ești pe banii părinților», dar dacă am fi părinți, am proceda la fel. Strigăm «gunoiule», dar coșul nostru dă pe afară. Strigăm «ești slab», dar noi nu avem puterea ne privim în oglindă. Strigăm «boule», dar noi toți avem ochelari de cal, urmăm turma ca oile, suntem împuțiți sconcșii, iar la bază suntem niște mistreți ce în sinea lor sunt măgari.

Și cu toate astea, ne dăm cocoși, dar nu facem decât ce-și face ursu cu mâna lui. Așadar, haidețiluam cerbul de coarne și să nu ne mai blocăm la fazan, căci pasărea pe limba ei piere”, a scris George Burcea pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×