Andreea Bălan, mesaj tranșant după despărțirea de George Burcea: „Oamenii se schimbă și noi trebuie să îmbrățișăm schimbarea. Numai așa putem evolua”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/04/2020, 14:23
Andreea Bălan, mesaj tranșant după despărțirea de George Burcea: „Oamenii se schimbă și noi trebuie să îmbrățișăm schimbarea. Numai așa putem evolua”
Andreea Bălan, apel disperat pentru o tânără mamă bolnavă de cancer. Sursa foto: click.ro

Chiar dacă toate concertele i s-au amânat ca urmare a măsurilor impuse de autorități pentru stoparea răspândirii noului coronavirus, Andreea Bălan reușește să mențină vie legătura cu publicul său, prin intermediul rețelelor de socializare.

Aflată în izolare la domiciliu împreună cu cele două fetițe, îndrăgita artistă nu se sfiește să le împărtășească fanilor toate gândurile, trăirile și sentimentele care o încearcă, iar „discuția” a ajuns din nou, inevitabil, la despărțirea de George Burcea.

Andreea Bălan, un nou mesaj plin de subtilități după divorțul de George Burcea

Cel puțin așa reiese din mesajul publicat recent pe contul personal de Facebook. În orice caz, postarea subtilă a juratei emisiunii „Te cunosc de undeva” nu ne-a pus pe gânduri doar pe noi, ci și pe foarte multe dintre cei care îi urmăresc cu interes activitatea din mediul online.

Oamenii se schimbă, sentimentele se schimbă, lucrurile se schimbă și trebuie să îmbrățișăm schimbarea, căci numai așa putem evolua în bine”, a transmis Andreea Bălan, fără a explica pe larg la cine face referire. „Să fie, oare, fostul soț?”, s-au întrebat fanii.

Mesajul emoționant de ziua lui Petrișor Ruge a aprins speculațiile privind o eventuală idilă

După o perioadă sumbră culminată cu divorțul de cel care în urmă cu doar șase luni îi devenise oficial partener de viață, Andreea Bălan a găsit un motiv întemeiat să zâmbească din nou. Asta pentru că recent a fost ziua de naștere a bunului său prieten și coleg Petrișor Ruge, pe care vedeta l-a cunoscut în timpul concursului „Dansez pentru Tine”.

Chiar dacă nu i-a putut fi alături pentru a marca fericitul eveniment cum se cuvine, frumoasa blondină i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.

Iar de aici și până la speculațiile potrivit cărora între cei doi parteneri de dans s-ar fi înfiripat o idilă a mai fost doar un pas.

Azi e ziua lui Petricică Superman. De 12 ani împreună. E cel mai stabil din viața mea. Trofeul care ne-a schimbat viața. Acum 12 ani – locul 1 – la Dansez pentru tine. Happy Birthday!” a scris Andreea Bălan, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Totodată, vedeta le-a dezvăluit fanilor că în aceste momente dificile gândul îi zboară la scenă și la colegii din echipa sa, de care îi este foarte dor. „Lipsește scena, îmi lipsește echipa ❤️🎼🌈 și când vom ieși din case .. voi face cele mai tari show-uri ⚡️🌟🔥 #AndreeaBalanShow #BestShow”, a mai transmis artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×