Andreea Bălan și George Burcea, în plin război din cauza unor imagini: „Vreau un tată exemplar”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/04/2020, 09:51
Andreea Bălan și George Burcea, în plin război din cauza unor imagini: „Vreau un tată exemplar”
Andreea Bălan și George Burcea, în plin război din cauza unor imagini: „Vreau un tată exemplar”. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan și George Burcea au petrecut sărbătorile separat, însă prima zi de Paște s-a terminat în plin scandal pentru fostul cuplu după ce actorul a acuzat-o pe artistă că l-a blocat de pe unul dintre conturile fiicei sale mai mari Ella.

George Burcea, deranjat că a fost blocat pe contul de Instagram al fiicei sale Ella

Actorul George Burcea i-a declarat război fostei soții după ce cântăreața l-a blocat pe contul de socializare al fiicei sale Ella. Fostul partener de viață al Andreei Bălan a postat în seara primei zile de Paște mai multe mesaje prin care a atacat-o fără mănuși pe artistă pentru gestul făcut.

„Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?”, a scris George Burcea pe InstaStory, dar nu s-a oprit aici. Deranjat că a fost blocat pe contul fiicei sale, actorul a mai făcut alte postări în care a atacat-o pe fosta soție.

„Când … fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net. Bravooo”, „Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit”, sunt alte două mesaje scrise de actor.

Motivul pentru care Andreea Bălan a recurs la această măsură

„Ooooo, cineva și-a încărcat armele grav de tot. Oare cine să fie?”, a mai scris George Burcea pe InstaStory. Reacția vedetei nu a întârziat să apară, iar puțin după miezul nopții Andreea Bălan i-a transmis fostului soț un mesaj prin care își motiva alegerea făcută.

Frumoasa blondină a mărturisit că nu a fost încântată de postările fostului soț în care ține un satâr în mâini. Andreea Bălan susține că a luat decizia de a-l bloca tocmai ca fiica sa Ella să nu vadă „astfel de postări periculoase”.

Artista a mai subliniat faptul că-și dorește pentru fetele sale un tată exemplar, nu unul de care să-i fie teamă.

„Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase!

Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, a fost mesajul transmis de jumătatea trupei Andre, tot pe InstaStory.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×