Andreea Bălan, apel disperat: ”Urgent! Suntem pe ultima sută de metri”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/04/2020, 11:56
Andreea Bălan, apel disperat: ”Urgent! Suntem pe ultima sută de metri”
Andreea Bălan, apel disperat: ”Urgent! Suntem pe ultima sută de metri”. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan a început în ultima perioadă să fie tot mai implicată în campanii umanitare. Dacă până acum cântăreața a strâns bani pentru o femeie bolnavă de cancer, de data aceasta artista trage un puternic semnal de alarmă pentru un băiețel care are nevoie urgentă de bani pentru a-și putea recăpăta vederea. 

Cântăreața Andreea Bălan, strigăt de ajutor pentru un băiețel care nu mai vede

Jumătatea trupei Andre este mama a două fetițe superbe, iar de curând s-a implicat activ în strângerea de fonduri pentru un băiețel pe nume Favian care are nevoie urgentă de 15.000 de euro pentru o operație care îl va ajuta să-și recapete vederea.

Micuțul din Bumbești-Jiu, județul Gorj, are 4 ani și jumătate și mai are un frate și o soră. Andreea Bălan a rămas marcată de trauma prin care trece micuțul și i-a rugat și pe internauți să doneze pentru ca micuțul Favian să-și poată recăpăta vederea și totul să fie ca înainte.

„Caz urgent! Suntem pe ultima sută de metri! Mai avem nevoie de suma de 15.000 de euro pentru a reuși să-i redăm lui Favian vederea! Vă rugăm din suflet distribuiți, invitați prietenii dumneavoastră, orice sumă cât de mică este ea pentru Favian este uriașă!

Andreea Bălan, implicată în campanii de strângere de fonduri pentru cazuri diverse

„Haideți să ne mobiliză și să reușim împreună să aducem lumină în ochișorii lui Favian! Dumnezeu vă va ajuta înzecit! Doamne ajută!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook.

Andreea Bălan s-a implicat și în cazul unei tinere mame care a fost diagnosticată cu cancer. Din păcate, starea de sănătate a femeii s-a agravat și boala s-a extins și la alte organe.

Cunoscuta artista a mărturisit că Alexandra Tudose din Suceava are mare nevoie de ajutor, de aceea a făcut un apel disperat la fanii săi de pe rețelele de socializare.

Artista s-a mobilizat pentru femeia în vârstă de 32 de ani care luptă de ceva vreme cu boala cumplită și a cerut ajutorul oamenilor cu suflet care vor să ajute, indiferent de suma de bani pe care o donează.

„O mamă are nevoie de noi, toți, pentru a trai și a-si crește puiul !!!”, a fost mesajul transmis de vedetă în speranța că oamenii vor ajuta cazul Alexandrei Tudose.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×