Andreea Bălan, apel disperat pentru o tânără mamă bolnavă de cancer!

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
16/04/2020, 22:20
Andreea Bălan, apel disperat pentru o tânără mamă bolnavă de cancer!
Andreea Bălan, apel disperat pentru o tânără mamă bolnavă de cancer. Sursa foto: click.ro

Andreea Bălan a luat inițiativa și cere ajutor pentru o tânără mamă bolnavă de cancer. Alexandra Tudose s-a luptat cu cancerul la sân, însă, de curând, a aflat că s-a extins și la ficat. Are nevoie de 299.491 lei pentru tratament.

Andreea Bălan cere ajutor pentru o mămică bolnavă de cancer

Andreea Bălan cere ajutor pentru salvarea Alexandrei Tudose, o tânără mamă, care suferă de cancer de ani de zile. Inițial, a fost la sân, însă, din păcate, s-a extins și la ficat.

Potrivit medicilor, celulele canceroase sunt în metastază și Alexandra are urgentă nevoie de ajutor pentru tratament. Costurile se ridică la 299.491 lei.

Alexandra este o femeie extrem de curajoasă care s-a luptat zi de zi cu boala nemiloasă: carcinom mamar ductal triplu pozitiv, de tip ulcerativ, avansat, inoperabil, cu metastaze. Acesta este diagnosticul Alexandrei.

Andreea Bălan: “O mamă are nevoie de noi”

Din păcate, boala s-a extins cu rapiditate și la ficat, iar Alexandra este în metastază. Tocmai de aceea are nevoie urgent de tratament cu imunoterapie pentru a stopa evoluția dură a maladiei.

Andreea Bălan, imediat ce a aflat despre boala cumplită de care suferă Alexandra, s-a mobilizat pe facebook și a cerut ajutor oamenilor cu suflet care vor să ajute.

“O mamă are nevoie de noi, toți, pentru a trai și a-si crește puiul !!!”, acesta a fost mesajul emoționant al Andreei, scris în speranța că oamenii vor deveni îngeri păzitori ai Alexandrei Tudose.

Pentu cei care vor să o ajute pe Alexandra

IBAN Beneficiar: RO34INGB0000999902294058
Moneda: RON
Nume Beneficiar: Alexandra Tudose
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

Alexandra Tudose este căsătorită, are 32 de ani și este mama unui băiețel în vârstă de cinci ani, care se numește Ayan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×