Andreea Bălan, mama și fetele ei, idei de bucătăreală pe timp de pandemie – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/04/2020, 16:12
Andreea Bălan, mama și fetele ei, idei de bucătăreală pe timp de pandemie – Video
Andreea Bălan și mama ei gătesc împreună, ajutate de cele două fetițe ale artistei. Sursa foto: captură Youtube

Andreea Bălan petrece perioada de carantină împreună cu mama și fetițele ei. Vedeta a postat un videoclip pe pagina personală de Youtube în care le prezintă fanilor ce rețete culinare a mai făcut.

Andreea Bălan gătește împreună cu mama ei, acompaniată de cele două fetițe

Cântăreața este ajutată în permanență de mama ei, atât în bucătărie cât și la creșterea celor două fete, având în vedere că figura paternă lipsește în această perioadă din casa ei, diva de la Andre fiind divorțată de actorul George Burcea.

În clipul pe care îl puteți urmări mai jos, Andreea a gătit legume la cuptor, iar unul din deserturile preferate ale fetițelor, salamul de biscuiți, a fost făcut cu ajutorul mâinilor experimentate ale bunicii lor.

Clipul postat ieri de Andreea a strâns peste 40.000 de vizualizări și peste 200 de comentarii, semn că fanii apreciază munca artistei și dincolo de scenă.

Secretul unui salam de biscuiți reușit

Dacă la prepararea salatei și a legumelor la cuptor (unele dintre ele s-au și ars), blondina s-a descurcat cât de cât, la salamul de biscuiți lucrurile au fost mai complicate.

Mama cântăreței i-a spus în finalul clipului că ruda de salam nu e bine făcută pentru că are goluri de aer. Aceasta i-a explicat cum trebuie să ruleze salamul de biscuiți pentru a fi cât mai compact și pentru a evita pe viitor să aibă goluri de aer.

„Eu am crezut că am făcut un salam mai mare, de fapt, este destul de mic. Am zis, moamă, îmi ajunge salamul ăsta cinci zile”, s-a mirat Andreea la final când a văzut rezultatul după ce a intrat în acțiune mama ei.

Reacțiile la videoclipul postat de cântăreață au fost pozitive în mare parte.

„Când vreau să mă înveselesc tot ce trebuie să fac este să intru la Andreea pe canal ma uit la un vlog și uit de supărare mai ales daca ma uit la vloguri cu Ella și Clara care mă inveselesc instant va pup dragelor”, este doar unul dintre sutele de comentarii primite de vedetă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×