Andreea Bălan are nevoie de ajutor mai mult ca oricând: „Mama nu mai este chiar tânără. Este destul de greu”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/04/2020, 12:53
Andreea Bălan are nevoie de ajutor mai mult ca oricând: „Mama nu mai este chiar tânără. Este destul de greu”
Cât câștigă Andreea Bălan din youtube Sursa foto: Instagram

De când s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan se descurcă din ce în ce mai greu cu fetițele sale. Principalul ei sprijin în perioada asta grea pentru toți românii este mama ei, însă cântăreața spune că nu se poate baza doar pe ea, că are deja o vârstă.

Andreea Bălan se simte neajutorată în această perioadă

Vedeta se simte de multe ori neajutorată, însă nu își pierde speranța că vor veni zile mai bune. Aceasta a declarat într-un interviu pentru revista Viva! că îi este greu mai ales seara, când trebuie să le facă băiță fetițelor.

„Cea mai mare provocare în aceste zile este îngrijitul copiilor. Pentru că mă ocup doar eu cu mama de fete, cel mai greu este seara la băiță. Nu avem ajutor, iar mama nu mai este chiar tânără… iar cu doi copii este destul de greu”, a declarat artista.

Ce carte i-a schimbat perspectivele asupra vieții

În tot acest timp, pe Andreea a lovit nostalgia vremurilor când era înconjurată de prieteni și de fani. Membra trupei Andre a spus că îi e dor de concerte, de Petrișor Ruge, partenerul ei de dans și unul din cei mai buni prieteni, de căldura cu care publicul o primea la fiecare spectacol, indiferent unde cânta.

Chiar dacă acum are timp liber din plin, pentru că trebuie să se ocupe de copii, nu poate să facă lucrurile pe care și le-ar dori: să citească, să se uite la un film etc.

Cântăreața spune că a reușit să treacă peste problemele din viața ei cu ajutorul lecturii. Una din puținele cărți pe care a reușit să o citească în ultima vreme, între schimbat de scutece și dat mâncare fetițelor este „Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine” a autoarei Lise Bourbeau, pe care o recomandă cu mult drag fanilor ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×