Cum își răsfață Dorian Popa animalele de companie. A investit bani grei în „colțul” patrupedelor – Video

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
10/04/2020, 23:51
Cum își răsfață Dorian Popa animalele de companie. A investit bani grei în „colțul” patrupedelor – Video
Dorian Popa le bagă încălzire în pardoseală animalelor de companie. sursă foto: facebook

Dorian Popa a băgat încălzire în pardoseală pentru animalele lui de companie. Artistul și-a construit o casă în Domnești în care a investit peste 300.000 de euro. Așa că, a mai pus ceva și le-a oferit și patrupedelor confort de 5 stele.

Dorian Popa își răsfață animalele de companie

Dorian Popa muncește de zor la casa din Domnești, la doar câțiva kilometri distanță de București. Pentru că timpul îi permite mai mult acum, întrucât activitățile profesionale sunt în stand by, artistul trage tare să-ți termine luxoasa vilă.

Și nu muncește doar pentru el, ci și pentru animalele de companie, cărora le pregătește un „colț” de vis. Dacă el se bucură de tot confortul, același lucru trebuie să facă și patrupedele.

Așa că, artistul s-a apucat să le contruiască un adăpost propriu de unde să nu lipsească încălzirea în pardoseală.  Ca să îndemne și alți stăpâni să facă același lucru, Dorian a postat un mesaj pe un site de socializare: ”Câți câini mai au ei încălzire în pardoseală, tată?”

S-a apucat de casă acum doi ani

Dorian Popa  a început construcția casei încă de acum doi ani și își anunță fanii cu fiecare cărămidă pe care a pus-o în plus, fiecare cameră terminată, fiecare sac de ciment cumpărat.

Pentru interior a ales un alb imaculat pe care l-a folosit și pentru curtea interioară a casei. A avut nevoie de 30 de saci cu piatră albă pentru care a plătit aproape 1000 de lei.

Vila are trei etaje

Luxoasa vilă, în care a investit peste 300.000 de euro, are 3 etaje și o piscină de 400 de metri pătrați. Încă de când s-a apucat de fundație, Dorian le arată fanilor progresele pe care le face și materialele pe care le folosește.

@dorianpopa.haz♬ sunet original – dorianpopa.haz

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×