Doi americani au plătit 50.000 de dolari pentru clonarea câinelui mort. Rezultatul i-a șocat

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/02/2020, 16:50
Doi americani au plătit 50.000 de dolari pentru clonarea câinelui mort. Rezultatul i-a șocat
Doi americani au plătit 50.000 de dolari pentru clonarea câinelui mort. Sursa foto: hawaiinewsnow.com

O familie din America a plătit nu mai puțin de 50.000 de dolari ca să cloneze câinele familiei, după ce patrupedul lor a murit, potrivit 10news.com.

Doi americani au plătit 50.000 de dolari pentru clonarea câinelui mort

David și Alicia Tschirhart nici nu au stat pe gânduri atunci când au găsit soluția pentru aducerea din nou în sânul familiei lor a câinelor care i- slujit cu credință timp de 12 ani. Cei doi americani nu erau pregătiți să renunțe la Marley când animalul a murit.

Cei doi americani îi erau datori vânduți câinelui care le-a salvat viața și familia, așa că au apelat la o firmă care clonează animale de companie. Tehnologia folosită este aceeași prin care lumea a fost șocată în anul 1997, când a fost fost clonată celebra oaie Dolly.

Câinele Marley a salvat-o de la un deces sigur pe stăpâna lui

Așteptarea a meritat toți banii din lume! Familia lor a fost binecuvântată cu Ziggy, un labrador care arată identic cu Marley, câinele pe care l-au iubit timp de 12 ani. Mai mult, are fix aceleași pasiuni ca patrupedul mort.

„Au aceeași personalitate, se joacă în același mod și le pac aceleași jucării”, a spus Alicia Tschirhart. Compania la care a apelat familia Tschirhart cere 50.000 de dolari pentru clonarea unui câine, iar când vine vorba de pisici, prețul scade până la 35.000 de dolari.

Pentru a-ți revedea prietenul necuvântător, trebuie însă să ai ceva răbdare, pe lângă bani, deoarece lista de așteptare se întinde pe parcursul unui întreg an! Prețul plătit a meritat pe deplin, spun cei doi soți, în condițiile în care Marley le-a salvat viața în urmă cu 6 ani.

„Se întâmpla în 2014, când Marley avea 12 ani, iar Alicia era gravidă în 4 luni. Brusc, l-am văzut pe Marley cum sare în fața mea și începe să scormonească în pământ în locul în care Alicia voia să pună mâna”, a povestit David.

Femeia se juca cu câinele său, când a vrut să ridice un bîț pe care să i-l arunce lui Marley, fără să observe însă că lângă el se afla un șarpe cu clopoței. Câinele curajos a alungat târâtoarea care putea să o ucidă pe femeie, dar și pe bebelușul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×