Dorian Popa, cadouri de senzaţie pentru mama lui care a împlinit 64 de ani. Printre altele, actorul i-a dăruit un papagal

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/02/2020, 11:47
Dorian Popa, cadouri de senzaţie pentru mama lui care a împlinit 64 de ani. Printre altele, actorul i-a dăruit un papagal
Ce cadouri i-a făcut Dorian Popa mamei sale. Sursa foto: spynews.ro

Mama lui Dorian Popa, Luminiţa, a împlinit 64 de ani. Actorul, care are cu mama sa o relaţie foarte strânsă, i-a făcut acesteia trei cadouri. Dorian Popa i-a dăruit mamei sale haine create chiar de el, o brăţară şi un papagal.

Dorian Popa i-a făcut mamei sale cadou un papagal

Dorian Popa se mândreşte cu mama lui pe unde poate. Actorul se afişează cu mama lui de cîte ori poate, de mai multe ori a apărut chiar la televizor cu ea. Publicul o cunoaşte pe mama lui Dorian Popa şi de la show-ul TV asia Express, unde cei doi au fost concurenţi.

Astfel, de curând mama actorului a împlinit vârsta de 64 de ani, „64 de ierni înzăpezite” cum spune el, lucru celebrat de Dorian Popa într-un mod care a surprins-o plăcut pe femeie, scrie spynews.ro. Dorian Popa, de ziua mamei lui, a vizitat-o pe aceasta la locul de muncă, fapt ce a surprins-o pe cea care i-a dat viaţă.

Dorian Popa i-a mai făcut mamei sale cadou haine şi o bijuterie

Pentru a încerca să o răsplătească pe mama lui aşa cum se cuvine pentru cele făcute pentru el de-a lungul vieţii, Dorian Popa a vizitat-o pe aceasta în timpul serviciului, fapt care a bucurat-o pe cea pe care o alintă „mamişor”.

Luminiţa Popa, chiar dacă are vârsta de pensionare încă îşi face munca cu dragoste. Femeia lucrează ca profesoară. Dorian Popa i-a făcut trei cadouri mamei sale chiar la locul de muncă al acesteia.

I-a dăruit mamei sale obiecte vestimentare create chiar de el, i-a mai dăruit o brăţară foarte strălucitoare, dar şi un….papagal. Luminiţa Popa a fost foarte bucuroasă de cadouri, dar mai ales de papagalul care a fost adus de Dorian Popa, în cuşcă, direct în sala de curs unde predă mama sa.

După ce fiul ei i-a făcut cadourile profesoara, mama lui Dorian Popa, a fost îngrijorată de cum va ajunge cu papagalul acasă. Fiul său, descurcăreţ cum îl cunoaştem, a găsit soluţia salvatoare.

Artistul i-a spus mamei sale să aiba grijă de noul membru al familiei, papagalul, şi i-a mai spus să îşi ia un taxi pentru a ajunge cu pasărea cu bine acasă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×