Cântărețul Dorian Popa a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă: „Mi-am promis că voi veni și aici” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/11/2019, 09:44
Cântărețul Dorian Popa a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă: „Mi-am promis că voi veni și aici” – Video
Dorian Popa a ținut să ajungă la casa groazei din Caracal. Sursa foto: Youtube

Cântărețul Dorian Popa a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, locul unde au avut loc răpirile și crimele care au îngrozit România vara aceasta. Artistul a promis că atunci când va trece prin localitatea olteană se va opri la locul respectiv, uimindu-și fanii.

Dorian Popa, acasă la Gheorghe Dincă

Popa și-a făcut cruce în momentul în care a ajuns în fața casei monstrului din Caracal și spune că locul arată mult mai terifiant decât la televizor. Dorian a mai spus că  a vrut să vadă cum arată în realitate locul și dacă sunt puse benzile de „Nu treceți” și dacă totul e așa cum trebuie.

Dorian, la fel ca foarte mulți români, speră că fetele sunt în viață, deși de la disparițiile lor nu a apărut niciuna, ba chiar s-a confirmat ADN-ul Alexandrei Măceșanu după resturile umane găsite în butoiul mecanicului auto. Actorul din „Sacrificiul” a spus că nu a vrut să facă videoclipul pentru vizualizări și că nu urmărește senzaționalul, ci pur și simplu a vrut să vadă cum e acolo.

„Nu e nicio glumă, nu e subiect de făcut vizualizări”

„Arată mult mai terifiant în realitate decât ceea ce am văzut la televizor. Am făcut o cruce și eu, nu știu ce să cred, nu știm nici unii ce să credem, se spun atât de multe. Sper că sufletele fetelor sunt în continuare aici, pe pământ. Mi-am promis că atunci când voi veni prima oară în Caracal voi veni și aici. Nu e nicio glumă, nu e niciun subiect de făcut vizualizări, pur și simplu știți că eu filmez tot ceea ce fac”, a spus Dorian Popa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×