Dorian Popa, prima reacție după ce s-a zvonit că are o relație cu Oana Zăvoranu: ”Nu este cazul”

Alexa Serdan  
înStiri mondene
28/12/2019, 11:12
Dorian Popa, prima reacție după ce s-a zvonit că are o relație cu Oana Zăvoranu: ”Nu este cazul”
Dorian Popa și Oana Zăvoranu nu au nicio relație amoroasă, ci sunt doar colegi de filmări. Sursa foto: Instagram.com

În ultima perioadă s-a zvonit că între Dorian Popa și Oana Zăvoranu s-a înfiripat o idilă chiar pe platourile de filmare de la serialul „Sacrificiul”. Și pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu cei doi, iar acum Dorian Popa spune adevărul despre presupusa relație amoroasă.

Dorian Popa și Oana Zăvoranu sunt împreună sau nu?

Cântărețul Dorian Popa a ținut să lămurească zvonurile în privința relației amoroase cu actrița Oana Zăvoranu într-un vlog pe contul de Youtube. Cei doi sunt colegi în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, dar nimic mai mult spune Dorian. „Este un lucru… nu că fals, cum nu se poate mai fals”, spune artistul.

În ceea ce privește faptul că nu a mai fost văzut în compania iubitei sale, Claudia Iosif, alias Babs, Dorian Popa a ținut să precizeze că nu vrea ca relația să fie una publică. Muzicianul nu a vrut să spună dacă s-au despărțit sau mai sunt împreună, lăsând un semn de întrebare.

Dorian Popa: ”Eu și Oana Zăvoranu nu avem niciun fel de relație”

„Mă tot sună lumea să-mi spună că circulă în presă și, mai nou, și la televizor o veste conform căreia eu și Oana Zăvoranu formăm un cuplu. Este un lucru… nu că fals, cum nu se poate mai fals, dacă ar exista această expresie.

Îmi pare rău că oamenii cred acest lucru, dar este normal să vin eu și să dezmint. (…).Nu vreau să lungim foarte mult povestea, pentru că nu este cazul. Însă, eu și Oana Zăvoranu nu avem niciun fel de relație.

Este adevărat că în noul sezon din Sacrificiul – Alegerea, personajele Mario și Diva se mai intersectează, dar nu vreau să vă vând foarte multe secrete din noul sezon.

Trebuie să vă uitați voi la serial pentru a vedea despre ce este vorba.

Însă, vreau să vă spun că relația noastră este strict colegială, iar viața mea personală este alături de altă femeie.

Este vorba despre Babs și este o relație pe care eu nu vreau să o fac foarte publică, nu pentru că ne-am fi despărțit sau eu aș fi cu altă femeie: și anume Oana Zăvoranu. Cam atât despre acest subiect.”, a spus Dorian Popa într-un vlog postat recent pe contul său de YouTube.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×