Rețetă de clătite americane cu doar trei ingrediente. Nu ai nevoie de ouă și nici de făină

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
01/04/2020, 16:50
Rețetă de clătite americane cu doar trei ingrediente. Nu ai nevoie de ouă și nici de făină
Cum să prepari cele mai bune clătite americane folosind doar trei ingrediente. Sursa foto: bunadimineata.ro

Dacă ești un mare amator de filme americane, nu ai cum să nu-ți amintești scenele în care protagoniștii își fac celebrele pancakes și le savurează liniștiți, în timp ce tu te întrebi de unde au răbdare și timp să le prepare. Dacă ți s-a făcut deja poftă, avem pentru tine o rețetă de clătite care nu doar că este delicioasă, dar nici nu te obligă să petreci foarte mult timp în bucătărie.

Cele mai bune clătite americane. Ai nevoie de doar trei ingrediente

Unde mai pui că se potrivește de minune cu zilele pe care trebuie le petreci izolat la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus? Asta pentru că se prepară în câteva minute, folosind doar trei ingrediente. Cu siguranță te-am convins să o încerci, așa că putem trece la treabă. Ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 ouă
  • 1 banană (cât mai coaptă)
  • 1 linguriță scorțișoară

Mod de preparare

Pentru început, tot ce trebuie să faci e să pisezi banana și să o amesteci bine cu scorțișoara și ouăle. Apoi încălzește o tigaie și unge-o cu puțin ulei, cât să te asiguri că nu se lipesc clătitele, după care coace fiecare clătită, cu grijă, pe ambele părți. Din cantitatea menționată de noi îți vor ieși patru clătite. Ornează-le după bunul plac și savurează-le la micul dejun.

Iar dacă vrei să faci ceva asemănător, pentru gustări sau chiar pentru două zile, pune aceleași ingrediente, amestecate în același fel, într-o tavă de brioșe și adaugă bucăți de fructe, după preferințe. Lasă-le la cuptor câteva minute și gata! Ai brioșe delicioase și sănătoase, fără zahăr sau alte ingrediente dăunătoare. Nu ne rămâne decât să îți dorim spor la gătit și Poftă Bună!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×