Restricții rutiere în București și rutele ocolitoare! Duminică, 3 octombrie, are loc o competiție sportivă

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 18:52
Restricții rutiere în București și rutele ocolitoare! Duminică, 3 octombrie, are loc o competiție sportivă
Băneasa Forest Run aduce restricții de trafic în Capitală. Sursa foto: romanialibera.ro

În acest sfârșit de săptămână, traficul rutier va fi restricționat în Capitală, ca urmare a comepetiției sportive Băneasa Forest Run, cea mai mare cursă din pădurea Băneasa, ajunsă la ediția cu numărul patru. Prin acest eveniment care va avea loc în cursul zilei de duminică, 3 noiembrie, organizatorii își propun să-i încurajeze pe bucureșteni să facă mișcare în natură.

Restricții rutiere și rute ocolitoare cu ocazia Băneasa Forest Run

În aceste condiții, între orele 07.00 și 16.00, circulația va fi restricționată pe tronsonul de drum cuprins între Aleea Privighetorilor și Aleea Padina, conform informațiilor transmise de Poliția Rutieră a Capitalei. Concursul se va desfășura, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), după următorul program:

  • în intervalul orar  09:00 – 10:30, adunarea participanților pe porțiunea cuprinsă între Academia de Poliție și Aleea Padina
  • în intervalul orar  10:30 – 15:30, alergare pe aleile din Pădurea Băneasa
  • în intervalul orar  15:30 – 16:00, festivitatea de premiere

Recomandări pentru șoferii bucureșteni:

  • să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate
  • să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate
  • să respecte semnalele şi recomandările polițiștilor rutieri care se află în punctele de deviere
  • să folosească autovehiculele personale cât mai puţin, pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun

Peste 1.500 de persoane sunt așteptate la startul competiției Băneasa Forest Run

Având în vedere succesul edițiilor precedente, organizatorii așteaptă și de această dată peste 1.500 de bucureșteni dornici să facă mișcare și să câștige premiile puse în joc. De altfel, înscrierile sunt în continuare deschise pentru fiecare dintre cele trei probe, cros, semi maraton și cursa familiei. Organizatorii își doresc să transforme Greenfield Family Run într-o probă tradițională, care să-i încurajeze și pe cei mici să ia parte la eveniment.

Prima ediție a competiției a fost un cumul de energie și veselie din partea familiilor care au venit cu copii de toate vârstele, inclusiv cu animalul de companie și au participat la o cursă la care toată lumea câștigă sănătate și un tonus bun. Greenfield Family Run este inițiativa prin care încurajăm părinții să ofere modele demne de urmat copiilor și raportat la stilul de viață și activitățile sportive.

Obiectivul pe termen lung este să avem cât mai mulți participanți la această cursă, alergători care practică acest sport de plăcere, pentru a preveni, nu doar a soluționa cazuri de obezitate și a petrece timp de calitate cu membrii familiei,a declarat Răzvan Ionescu, Director de Marketing al Greenfield Residence.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×