Reprezentanții Ministerului Sănătății se apără! Susțin că au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu ”cu insistență”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 12:50
Reprezentanții Ministerului Sănătății se apără! Susțin că au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu ”cu insistență” GALERIE FOTO
Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Sursa foto - facebook

Reprezentanții Ministerului Sănătății se apără! Puși la zid în ultimele ore și acuzați că nu au știut nimic despre situația colegei lor Cristina Țopescu, aceștia transmit că au încercat ”cu insistență” să o contacteze.

Reprezentanții Ministerului Sănătății se apără!

Vă reamintim că fiica lui Cristian Țopescu era angajată în funcția de consilier al secretarului de stat Horațiu Moldovan la Ministerul Sănătății. În ultimele zile, aceasta nu s-a prezentat deloc la serviciu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”În ultima perioadă, echipa MS a încercat să o contacteze în mai rânduri cu insistenta, dar fără rezultat.

Susțin că au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu ”cu insistență”

Dna Țopescu nu a fost implicată în comunicarea realizată în cazul Floreasca, acesta fiind coordonată de alte persoane din cadrul MS”, a declarat purtătorului de cuvânt al MS pentru Libertatea.

Cristina Țopescu a semnat contractul de muncă la data de 27 noiembrie 2019. Nici șeful ei direct, secretarul de stat Horațiu Moldovan nu știa nimic de ea. Acesta a declarat că nu a văzut-o pe Cristina Țopescu dinainte de anul nou.

”Eu în ultimele 10 zile am fost în concediu, nu am mai văzut-o înainte de anul nou”, a declarat chirurgul Horațiu Moldovan, potrivit observator.tv.

„Cristina Țopescu a fost consilieră în cadrul Ministerului Sănătății pe probleme de comunicare.

Am lucrat cu ea în fiecare zi, am avut o relație foarte bună, a fost un sprijin deosebit pentru noi, suntem consternați, nu aveam niciun fel de semn care să anunțe lucrul ăsta din activitatea pe care am avut-o împreună.

Nu anunța nimic acest eveniment tragic”, a mai spus Moldovan în legătură cu moartea Cristinei Țopescu.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×