Cum arăta Cristina Țopescu în momentul în care a fost găsită moartă în casă. Era de nerecunoscut

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 11:05
Cum arăta Cristina Țopescu în momentul în care a fost găsită moartă în casă. Era de nerecunoscut
Cristina Țopescu era de nerecunoscut, semn că ar fi murit de mai multe zile. Sursa foto: adevărul.ro

Începe să se contureze ideea că jurnalista Cristina Țopescu a murit de mai multe zile, căci medicii de pe Ambulanță susțin că era de nerecunoscut, corpul ei intrând deja în stare de putrefacție.

Cristina Țopescu era de nerecunoscut, spun surse medicale

Surse medicale au declarat pentru observator.tv că la doctorii au ajuns la fața locului la ora 21:39, după apelul primit la 112 de la unul dintre vecini.

Polițiștii au sosit primii și au cerut un echipaj medical pentru ca acesta să constate apoi decesul prezentatoarei de televiziune.

Ministrul Sănătății: „Nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere”

Potrivit aceleiași surse, Cristina Țopescu ar fi murit de câteva zile, însă asta va fi stabilit cu exactitate în urma efectuării necropsiei.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat aseară la un post de televiziune că femeia de 59 de ani nu prezenta urme de violență pe corp.

O reacție la această pierdere dramatică a avut și ministrul Sănătății, Victor Costache. Este cunoscut faptul că Țopescu lucra la departamentul de comunicare pentru secretarul de stat Horațiu Moldovan.

„Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu”, a declarat Costache, scrie digi24.ro.

„S-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit”, a mai spus Costache.

„Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a mai spus ministrul îndurerat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×