Reglare de conturi sângeroasă în București! Șeful Clanului Sportivilor, Bebino, mutilat de un clan rival

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/01/2020, 20:16
Reglare de conturi sângeroasă în București! Șeful Clanului Sportivilor, Bebino, mutilat de un clan rival
Șeful Clanului Sportivilor, bătut și tăiat de un clan rival. Sursa foto: observator.ro

A fost război în plină stradă, în București, în urma căruia șeful Clanului Sportivilor a fost bătut crunt de un clan rival, interlopul fiind internat de urgență cu răni deschise foarte grave!

Șeful Clanului Sportivilor, bătut și tăiat de un clan rival

Interlopii s-au atacat cu săbii și topoare, iar doi dintre ei au ajuns de urgență la spitalul Pantelimon, unde se află sub pază strictă! Oamenii legii ăi păzesc pe cei doi, pentru a nu se mai isca vreun scandal sângeros. Deocamdată, nimeni nu a fost reţinut.

Marius Alecu, zis Bebino, considerat liderul Clanului Sportivilor, o grupare cunoscută pentru fapte cu violenţă, a ajuns la Spitalul Pantelimon, mutilat la nivelul mâinilor şi cu răni la piept. Între el şi alt individ, zis Joe, ar fi izbucnit un conflict sângeros, tranşat rapid cu săbii şi alte arme albe în plină stradă.

Doi bărbați au fost internați și sunt păziți de polițiști

Deocamdată nu se ştie care este motivul de la care a pornit totul sau câţi participanţi au fost implicaţi în total în acest scandal. Cert este faptul că membrii clanului Sportivilor sunt implicați din ce în ce mai des în conflicte sângeroase.

După reglarea de conturi de vineri seară şi un individ din tabăra rivală a ajuns la spital. Cei doi sunt internaţi sub pază strictă.

“La două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil că urmare a unei altercaţii. Serviciul Omoruri din poliţia Capitalei efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii a doua infracţiuni de tentativa de omor”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Un alt incident extrem de violent a avut loc în urmă cu câteva luni chiar în fața Parlamentului, unde două grupări rivale s-au încăierat cu săbii și topoare. Incidentul violent s-a soldat cu moartea unui om.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×