Regatul de gheaţă, difuzat azi pe Antena 1! Elsa şi Ana sunt aşteptate cu nerăbdare de cei mici, dar Olaf este în prim plan

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 10:47
Regatul de gheaţă, difuzat azi pe Antena 1! Elsa şi Ana sunt aşteptate cu nerăbdare de cei mici, dar Olaf este în prim plan
Antena 1 difuzează în ziua de Crăciun un scurtmetraj special pentru fanii Regatului de Gheață. Cei mici vor putea urmări aventurile lui Olaf. Sursa foto: imdb.com

În ziua de Crăciun, Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor un program special, adaptat cu grijă pentru toate gusturile. Emisiuni deja consacrate ale postului vor aduce în casele românilor atmosfera de sărbătoare, însă nu vor lipsi nici filmele artistice.

Chiar și cei mici au motive de bucurie, pentru că vor pătrunde în universul Regatului de gheață, una dintre cele mai îndrăgite animații ale tuturor timpurilor.

Regatul de Gheață: Sărbători cu Olaf la Antena 1, în ziua de Crăciun

Pe 25 decembrie, de la ora 14:00, veți putea urmări peripețiile lui Olaf, în încercarea sa de a descoperi tradițiile străvechi ale Crăciunului. Împreună cu bunul său prieten, renul Sven, simpaticul om de zăpadă pornește din ușă în ușă, pentru a afla din întregul regat fiecare obicei specific acestei sărbători speciale.

Dacă vă este dor de Ana și Elsa, nu trebuie să vă îngrijorați, pentru că îndrăgitele personaje își vor face și ele apariția în scurtmetrajul produs de Disney.

Cele două surori năzdrăvane s-au plictisit de tradițiile tipice zilei de Crăciun, așa că le bate gândul să născocească altele noi. Rămâne de văzut dacă vor reuși acest lucru, mai ales că ideea lor năstrușnică are parte de peripeții la tot pasul.

Frozen 2, lider detașat în box-office-ul românesc

Frozen 2, continuarea filmului original se bucură de un succes răsunător în cinematografele din România. În doar trei zile de la lansare, pelicula domină box-office-ul din țara noastră, cu încasări demne de invidiat, ce se ridică la aproximativ 35 de milioane de dolari.

Povestea debutează la scurtă vreme după evenimentele din prima parte, într-un Arendelle ai cărui locuitori se bucură de liniște și pace.

Iniţial, toată lumea pare preocupată de dorinţa lui Kristoff (Jonathan Groff) de a o cere de nevastă pe Anna (Kristen Bell), dar asta doar până când Elsa (Idina Menzel) aude o voce misterioasă ce-i aduce aminte de un cântec de leagăn din copilărie.

O ameninţare supranaturală, dar şi posibilitatea ca trecutul regatului să nu fie la fel de luminos cum credeau, le vor arunca pe eroinele noastre într-o nouă aventură. Ca întotdeauna, Olaf și Sven le vor fi alături, gata să le ofere o mână de ajutor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×