Fanii Frozen 2 sunt în culmea fericirii! Filmul are premiera azi în România. VIDEO cu trailerul oficial

Dan Suta   
în Filme
22/11/2019, 12:02
Fanii Frozen 2 sunt în culmea fericirii! Filmul are premiera azi în România. VIDEO cu trailerul oficial
Frozen 2, premieră astăzi în România. Sursa foto: Youtube. Colaj: Fanatik

Frozen 2 va avea premiera astăzi în cinematografele din România. Partea a doua a filmului se anunță a fi un mare succes după lansarea din Statele Unite ale Americii, unde criticii spun că producătorii visează deja la încasări de peste 100 de milioane de dolari după primele rulări în cinema.

Fronze 2 se lansează astăzi în România

Animația Disney Regatul de gheață a înnebunit întreaga lume încă de la apariție. Producția se bazează pe povestea „Crăiasa zăpezii” scrisă de Hans Christian Andersen, una din poveștile copilăriei care a avut un succes răsunător în rândul celor mici.

La premiera Frozen 2 din Statele Unite au participat actorii și actrițele care dau vocile personajelor animate. Kristen Bell este cea care îi dă glasul Annei, iar Idina Menzel îi dă voce Elsei, crăiasa zăpezilor.

„I-am întrebat pe regizori dacă pot să o fac pe Anna să-mi semene mai mult. Să fie acel personaj pe care mi-l doream să-l văd când aveam 10 ani. O prinţesă Disney fără prea multă prestanţă, împiedicată, care are încredere în toată lumea din jur, pentru că iubirea e superputerea ei”, a declarat Kristen pe covorul roșu, la premiera din SUA, scrie știrileprotv.ro.

Una din cele mai iubite producții marca Disney, populară și pentru melodiile lansate

În povestea Regatul de gheață mai avem următoarele personaje: Olaf, omul de zăpadă care iubește vara, Kristoff și prietenul său, renul Sven, Ducele de Weselton, regele regatului Arendelle, Pabbie, regele troll și prințul insulelor din sud, Harris.

Melodiile care acompaniază pelicula Disney sunt compuse de Robert Lopez și de nevasta lui, Kristen Anderson-Lopez. Cei doi au lucrat cu Disney și pentru producția Winnie the Pooh, scoată pe piață în anul 2011.

Filmul este cunoscut, așadar, și pentru melodiile care s-au popularizat de la prima lansare încoace: „Hai afară la zăpadă”, „Renu-i mai bun ca omul”, „Inima de gheață”, „Dup-atâta amar de vreme” și „În vară”, printre altele.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×