Ce program este la TV azi, în ziua de Crăciun! Pro TV și Antena 1 se întrec în filme pentru copii

Alexa Serdan  
înFilme
25/12/2019, 09:00
Ce program este la TV azi, în ziua de Crăciun! Pro TV și Antena 1 se întrec în filme pentru copii
Care este programul pentru ziua de Crăciun la Pro TV și Antena 1. Sursa foto: oradesibiu.ro

Românii care stau acasă în ziua de Crăciun au parte un program TV variat, de la filme animate pentru copii, la filme specifice sărbătorilor de iarnă. În plus, nu lipsesc de pe micile ecrane emisiunile tematice sau concertele.

Filme animate pe gustul copiilor pe Pro TV și Antena 1 în ziua de Crăciun

Sărbătorile de iarnă de anul acesta sunt dedicate copiilor, dacă este să ne luăm după programul televiziunilor. Pro TV și Antena 1 difuzează astăzi, 25 decembrie, încă de la primele ore ale dimineții filme animate, dar și producții tematice.

Crăciunul se petrece în familie, în fața televizorului, pare că și-au spus mai multe posturi de televiziune. Așa se face că Pro TV și Antena 1 se întrec în filme animate sau producții destinate sărbătorilor de iarnă pe tot parcursul zilei.

Cei mici, dar și adulții nu se vor dezlipi de telecomandă și vor urmări cu sufletul la gură filmele destinate acestei perioade din an, chiar dacă în trecut le-au mai văzut de nenumărate ori. Pentru mulți dintre telespectatori deja există o tradiție să urmărească în fiecare an aceleași producții.

Care sunt filmele pe care le poți urmări la Pro TV în ziua de Crăciun

Pro TV difuzează în prima zi de Crăciun celebrul „Singur acasă 4”, partea în care rolul principal este interpretat de Mike Weinberg. Episodul acesta va intra pe post la ora 8:15 și prezintă momentul în care Kevin dă nas în nas cu hoții acasă la tatăl lui după ce părinții au divorțat.

Următoarea producție de la PRO este „Epoca de gheață: Ploaie de meteoriți” care va începe la ora 10:15. Cursa nesfârșită a lui Scrat după mult râvnita ghindă îl catapultează în Univers unde va declanșa mai multe evenimente cosmice care pun în pericol lumea din Epoca de Gheață.

La ora 12:15 intră pe post comedia romantică „O coroană de Crăciun” în care un rege se îndrăgostește de o menajeră. „Crăciun cu scântei” poate fi urmărit de la ora 14:00, iar de la ora 16:00 „Pinguinii domnului Popper” vor trece prin numeroase peripeții și încercări.

Spre seară, de la ora 20:30, este rândul adulților să stea în fața televizoarelor și să urmăreacsă întoarcerea lui Thanos pe Terra pentru a-i nimici pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor în „Răzbunătorii: Războiului infinitului”.

Care sunt filmele pe care le poți urmări la Antena 1 în ziua de Crăciun

Și Antena 1 se îndreaptă spre distrarea și destinderea copiilor cu mai multe producții animate. Așa se face că la ora prânzului, de la ora 14:00, cei mici vor putea viziona o nouă aventură a lui Olaf și Sven. Cei doi adună în „Regatul de gheață – Sărbători cu Olaf” tradițiile pentru sărbătorile de iarnă.

La ora 14:30 copiii care au ratat cu o seară înainte „Frumoasa și bestia” vor avea ocazia să afle povestea prințului blestemat. Filmul din 1991 este în continuare urmărit de cei mici și pentru Belle, frumoasa fată simplă care se îndrăgostește de o fiară.

Până la orele serii pe Antena 1 va fi emisiuna precum „Acces Direct” și Observatorul, iar de la ora 20:00 cei mici vor avea parte de o nouă poveste. „Cenușăreasa” este un basm care nu va fi uitat niciodată și mereu îi va ține pe copii cu sufletul la gură.

Totodată, seara se va încheia cu alte două filme de sărbătoare: „Îndrăgostiți pentru totdeauna” (ora 22:00) și „Cine este Moș Crăciun” (ora 00:00) care va fi difuzat în reluare. Vizionare plăcută tuturor!

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×