Referendum 2018: mesajul șocant al unui preot ortodox, după prezența slabă la vot

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/10/2018, 17:17
Referendum 2018: mesajul șocant al unui preot ortodox, după prezența slabă la vot
Mesajul unui preot despre prezența la referendum

Referendumul pentru redefinirea familiei în Costituție a adus opinii diverse, în special din partea prezențelor care reprezintă instituțiile credinței. Un preot și-a spus părerea despre prezența slabă a oamenilor la vot. Acesta s-a arătat revoltat într-un mesaj pe care l-a pus public în mediul online.

Omul credinței a scris un mesaj pe un site de socializarea în care i-a amenințat pe enoriașii care fac parte din biserica lui și care nu au fost la vot. Duhovnicul le-a spus credincioșilor ca de acum înainte să își caute alt preot, dacă aceștia nu au fost votanți la referendumul pentru familie.

Mesajul preotului pentru prezența slabă la referendum 2018

Un reprezentant al bisericii din comuna Zănești a postat pe un site de socializare un mesaj despre referendumul pentru redefinirea familiei. Preotul s-a exprimat pentru cei pe care îi îndrumă înaintea credinței ortodoxe-creștine.

Citește și: Referendum pentru familie, în ziua în care prăznuiesc Sfinții Mucenici Serghie și Vah, care ar fi fost gay

Citește și: Presa străină a scris despre referendumul din România. ”Românii, alarmați că bărbații s-ar putea căsători cu animale”

Acesta a spus că cei pe care îi veghează și pe care îi sfătuiește trebuiau să se afle la secțiile de vot. În cazul în care acest lucru nu s-a întâmplat, duhovnicul le-a spus că trebuie să-și caute alt preot pentru mai departe. „Îmi asum, ca duhovnic, nu voi mai da Sf. Împărtășanie celor care sunt împotriva lui Hristos! O spun public pentru că nu are rost să vii să-mi spui că ești creștin ortodox, dar nu votezi pt familie. Caută-ți alt duhovnic, mult succes! – „, a scris preotul paroh  în prima seară a votului în mesajul din mediul online.

În România au fost organizate 18.662 secții de votare pentru referendum 2018. Numai în Capitală au fost puse la dispoziție 1.264 de secții pentru votanți. Cele mai multe secții pentru cei din Diaspora au fost în Italia(58), Spania(48), Republica Moldova( 35), Statele Unite ale Americii(32), Marea Britanie(19), Germania(14),și în alte locații, 186 de secții.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×