Recuperare cont Facebook. Ce sa faci daca ai uitat parola

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/08/2018, 17:50
Recuperare cont Facebook. Ce sa faci daca ai uitat parola
Cum iti recuperezi contul de Facebook

Ai uitat parola de la Facebook? Partenerul de afaceri a schimbat parola și a uitat să te anunțe și pe tine, înainte de a vă separa cu bussinesul, ori fosta ta iubită ți-a declarat război deschis atunci când ți-a schimbat parola contului de Facebook unde înainte vă declarați dragoste eternă și postați fotografii din vacanță? Nicio problemă! Noi te ajutăm să devii din nou administratorul propriei tale pagini, doar dacă promiți să nu postezi fotografii cu tine purtând niște urechiușe de iepuraș!

Recuperarea unui cont de Facebook este o operațiune destul de ușoară, dar aveți nevoie de câteva sfaturi pentru a fi sigur că totul este în regulă. Există mai multe metode de recuperare a unui cont de Facebook, iar noi îți vom prezenta pas cu pas fiecare dintre ele pentru a putea avea acces din nou la propriul tău destin de pe faimoasa rețea de socializare!

Recuperarea unui cont Facebook nu este imposibilă

Citește și Oreste a rămas fără contul de Facebook de peste 325.000 de urmăritori

Citește și ”Cum să rămâi însărcinată?”. Google a publicat Top 10 întrebări adresate motorului de căutare! 

Cu câte avem de înfruntat în fiecare zi, se poate întâmpla să uiți parola propriului cont, mai ales dacă browserul o ținea minte până acum și te logai forte rar tastând tu parola. Se poate întâmpla să ai parte de hackeri care să îți spargă contul așa că de aceea există metode de recuperare a unui cont de Facebook implementate de angajații lui Mark Zukerberg.

Să presupunem că cineva are acces la contul tău de Facebook și îți schimbă parola pentru a-ți restricționa ție accesul. Ei bine, poți face recuperarea unui cont de Facebook chiar și în condițiile acestea. În primul rând trebuie să dai click pe ACEASTĂ PAGINĂ și să introduci în primul rând adresa ta de email sau numărul de telefon, după care confirmi faptul că vrei să faci recuperarea unui cont de Facebook resetând parola. O să primești pe mail sau pe telefon, în funcție de alegerea ta un cod pe care trebuie să îl introduci după care vei putea să selectezi o nouă parolă.

Cum recuperezi un cont de Facebook, după ce l-ai șters

Dacă ți-ai șters în mod intenționat profilul, după ce ți-ai văzut iubita în brațele altuia, dar îți dorești după o vreme recuperarea unui cont de Facebook, există două posibilități. În general cei care își șterg contul tind să revină repede, așa că dacă faci parte din această categorie, tot ce trebuie să faci pentru recuperarea unui cont de Facebook șters este să te loghezi cu datele pe care le-ai avut ultima dată setate: user name-ul sau e-mailul și parola. În cazul în care au uitat parola, poți da recuperare la fel ca în primul caz și primești un cod pe e-mail sau pe telefon după care introduci o nouă parolă pe care vei fi nevoit să o reții. În principiu, după ce ai făcut recuperarea unui cont de Facebook în acest fel, tot ce trebuie să urmărești sunt setările de securitate care s-ar putea să se fi schimbat între timp.

Cum recuperezi un cont de Facebook, chiar și după ce a fost șters și dezactivat

Rețeaua de socializare Facebook, după o perioadă de timp, dezactivează conturile de Facebook șterse de către utilizatori. În acest caz, încă mai există o speranță pentru recuperarea unui cont de Facebook, însă șansele scad dramatic. Practic, doar Dumnezeu te mai poate ajuta în acest caz.

Totuși, dacă în momentul în care introduci userul și parola pe care le-ai avut ultima oară înainte de a șterge contul, îți apare un mesaj care te informează că a fost dezactivat contul tău, atunci poți să completezi formularul ACESTA și Facebook va analiza dacă mai există datele contului tău și pot fi recuperate. Procesul este unul de durată, iar răspunsul îl primești pe e-mailul pe care îl completezi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×